Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Με τα γκολ σε La Liga και Ligue 1

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Ακόμη ένα Ευρωπαϊκό τριήμερο πέρασε με φαβορί να περνάνε αλλά και με εκπλήξεις φυσικά. Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε αν και κέρδισε την Άρσεναλ μένοντας με 10 στο τελευταίο δεκάλεπτο μετά από ένα ανόητο μαρκάρισμα του Μπά.

Στις άλλες αναμετρήσεις της χθεσινής μέρας η Ρόμα κέρδισε και δεύτερη φορά την Σαχτάρ ενώ το μεγάλο “Μπαμ” έγινε στο Ζάγκρεμπ με την Ντιναμό να κερδίζει και να παίρνει την πρόκριση απέναντι στην Τότεναμ. Ο Άγιαξ πέρασε και από την έδρα των Γιουνγκ Μπόις με συνολικό σκορ πρόκρισης 5-0.

Η Σλάβια Πράγας ανέτρεψε τα δεδομένα και πήρε την πρόκριση μέσα στην Γλασκώβη με σκορ 0-2. Ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε την Μίλαν με 1-0 στο Σαν Σίρο και πήρε την πρόκριση.

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Στα σημερινά τώρα αρκετά καλό και ενδιαφέρον κουπόνι για σήμερα Παρασκευή στην Ευρώπη. Ας δούμε τις πιο σημαντικές σημερινές αναμετρήσεις, στις 22:00 στην Premier League Φούλαμ-Λίντς, με την Φούλαμ να ψάχνει επειγόντως βαθμούς για να παραμείνει στην κατηγορία.

Την ίδια ώρα Μπέτις-Λεβάντε στην Ισπανία με την Μπέτις να έχει μπει για τα καλά στην διεκδίκηση ενός Ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Ενώ στην Γαλλία το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι για την στήλη ανάμεσα σε Σέντ Ετιέν και Μονακό επίσης την ίδια ώρα.

Η στήλη θα ασχοληθεί με μια δυάδα από τις αναμετρήσεις Σεντ Ετιέν-Μονακό και Μπέτις-Λεβάντε. Ενώ υπάρχουν και δυο #boNUs bets στην Serie A και την Pro League στο Βέλγιο.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button