Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μπήκε και ο Αλμπάνης για Τούμπα

Ολοκληρώνεται το «παζλ» των επιλογών του Μανόλο Χιμένεθ για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ολοκληρώνεται το «παζλ» των επιλογών του Μανόλο Χιμένεθ για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Χρήστος Αλμπάνης ανταποκρίθηκε καλά στο αυξημένης έντασης ατομικό πρόγραμμα που έκανε την Πέμπτη και σήμερα(19/3) όπως προβλεπόταν, μπόρεσε να ακολουθήσει κανονικά το προπονητικό πρόγραμμα της ΑΕΚ. Έτσι ο Έλληνας επιθετικός προστίθεται στις επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Αλμπάνης είναι μια από τις επιλογές που έχει ο Ισπανός τεχνικός για το αριστερό άκρο της επίθεσης, ωστόσο μάλλον όχι η πρώτη στο μυαλό του. Στο ματς του δεύτερου γύρου στην Τούμπα, ο Χιμένεθ είχε παίξει με 4-3-3 και είχε περάσει τον Μάνταλο αριστερά. Παρά το γεγονός πως δεν είχε πάει καλά στην συγκεκριμένη θέση ο αρχηγός της ΑΕΚ και είχε αντικατασταθεί στην πορεία του αγώνα, υπάρχουν κάποια δεδομένα που κάνουν πιθανό να χρησιμοποιηθεί και την Κυριακή στην ίδια θέση.

Αν και υπάρχουν οι επιλογές των Τάνκοβιτς και Αλμπάνη, προέρχονται και οι δύο από προβλήματα τραυματισμών. Ο Τάνκοβιτς μετά από απουσία μερικών εβδομάδων προπονήθηκε πρώτη φορά την Τετάρτη. Ο Αλμπάνης ναι μεν αγωνίστηκε την Κυριακή στον Βόλο, όμως από τότε προπονήθηκε πρώτη φορά σήμερα.

Στην τελική επιλογή του Χιμένεθ μπορεί βέβαια να παίξει ρόλο και το γεγονός πως οι τρεις κεντρικοί χαφ που θα παίξουν λογικά σε καθαρό 4-3-3, είναι και οι μοναδικοί που έχει, καθώς λείπουν Σιμόες και Γαλανόπουλος. Μιλάμε δηλαδή για την πιθανότητα να σκεφτεί να κρατήσει και μια επιλογή στον πάγκο, για την εξέλιξη του ματς.

Στο μέτωπο των τραυματιών, συνέχισαν με ατομικό Τσιγκρίνσκι και Γαλανόπουλος. Αντίθετα ο Αντρέ Σιμόες κάνει θεραπεία και τα πράγματα για την επιστροφή του, είναι σαφώς πιο «θολά» σε σχέση με τους άλλους δύο.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button