ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο όριο καρτών τρεις παίκτες του ΠΑΣ Λαμία!

Τρεις ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία, βρίσκονται στο όριο των κίτρινων καρτών.

Τρεις ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία, βρίσκονται στο όριο των κίτρινων καρτών.

Ενώ η προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία για τον δύσκολο εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό συνεχίζεται, ο Λεωνίδας Βόκολος θα πρέπει να έχει στο μυαλό του και τους ποδοσφαιριστές που έχουν συμπληρώσει ή βρίσκονται στο όριο των κίτρινων καρτών.

Ο Κρίστοφερ Νούνιες και ο Ματίας Ακούνια είναι οι δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν συμπληρώσει τρεις κίτρινες κάρτες και δεν θα βρίσκονται στον αγώνα με την ΑΕΚ για την 11η αγωνιστική, ενώ υπάρχουν άλλοι τρεις που βρίσκονται στο όριο.

Ο λόγος για τους Κυριάκο Παπαδόπουλο, Κάλεμπ Στάνκο και Άνταμ Τζανετόπουλο. Οι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν φτάσει στις 2 κίτρινες κάρτες στις 9 πρώτες αγωνιστικές και αν δεχθούν άλλη μία, τότε θα πρέπει αυτόματα να χάσουν έναν από τους 4 επόμενους αγώνες της ομάδας.

Μετά τον Παναθηναϊκό, η Λαμία θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την ΑΕΚ για την 11η αγωνιστική, ενώ μετά την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων, ο ΠΑΣ υποδέχεται τον Ατρόμητο στις 26 Νοεμβρίου για την 12η αγωνιστική ενώ το δύσκολο πρόγραμμα ολοκληρώνεται με εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ για την 13η αγωνιστική της Stoiximan SuperLeague στις 4 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε επίσης

Back to top button