Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Αμπέλ Φερέιρα: «Χρησιμοποιώ ακόμα το Football Manager για μεταγραφές»

Ο Αμπέλ Φερέιρα κατέκτησε το 2021 τους πρώτους του τίτλους στην προπονητική του καριέρα καθώς πανηγύρισε με την Παλμέιρα το Κόπα Λιμπερταδόρες και το κύπελλο Βραζιλίας.

Ο Αμπέλ Φερέιρα κατέκτησε το 2021 τους πρώτους του τίτλους στην προπονητική του καριέρα καθώς πανηγύρισε με την Παλμέιρα το Κόπα Λιμπερταδόρες και το κύπελλο Βραζιλίας. Ο Πορτογάλος τεχνικός, σε μια από τις συνεντεύξεις που παραχώρησε, ρωτήθηκε για το να «διατηρεί» σχέσεις με το Football Manager, καθώς ο ίδιος είχε μιλήσει στο παρελθόν για το «πάθος» του για το παιχνίδι όταν ήταν ποδοσφαιριστής, και εξήγησε πως η σχέση του με αυτό έχει αλλάξει.

«Πλέον, δεν έχω χρόνο να παίξω, αλλά το χρησιμοποιώ. Άλλωστε, όταν έπαιζα, δεν έκανα αυτή τη δουλειά που κάνω τώρα. Τότε ήμουν ποδοσφαιριστής και αναλάμβανα την Περαφιέλ. Άλλοι συμπαίκτες μου έπαιρναν ομάδες για να κερδίσουν τρόπαια, αλλά εγώ έψαχνα τον τρόπο να ανέβω τις κατηγορίες. Δεν το κατάφερνα πάντα, αλλά σίγουρα ήταν ένας ωραίος τρόπος να περνάω την ώρα μου.

Τώρα το χρησιμοποιώ διότι έχει μια πολύ καλή βάση δεδομένων. Το χρησιμοποίησα και όταν βρέθηκα στην Παλμέιρας για να μπορέσω να δω τα τεχνικά, ψυχικά και φυσικά χαρακτηριστικά των παικτών καθώς έχω διαπιστώσει πως η βάση δεδομένων του είναι αρκετά αξιόπιστη. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι σε αυτό τον τομέα.

Το χρησιμοποίησα και για να δω και τους παίκτες των άλλων ομάδων καθώς και ποδοσφαιριστές που μας προτάθηκαν για μεταγραφή. Σίγουρα, δεν είναι το μόνο «εργαλείο» και δεν θα μπορούσε κάποιος να στηριχθεί μόνο σε αυτό, δεν θα ήταν λογικό, αλλά είναι κάτι που χρησιμοποιώ και μπορεί σε ένα βαθμό να σε βοηθήσει»

πηγή: repress.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button