Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Φιλικό παιχνίδι… με γκολ και θέαμα από Αγία Παρασκευή και Αίολο! (φωτογραφίες)

Η αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων ανάγκασε τις περισσότερες ομάδες της Φθιώτιδας, να δώσουν φιλικούς αγώνες έτσι ώστε να παραμείνουν σε φόρμα. Για τον λόγο αυτό, η Νίκη Αγίας Παρασκευής υποδέχθηκε στο Φραντζή τον Αίολο Καρπενησίου.

Η αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων ανάγκασε τις περισσότερες ομάδες της Φθιώτιδας, να δώσουν φιλικούς αγώνες έτσι ώστε να παραμείνουν σε φόρμα.

Για τον λόγο αυτό, η Νίκη Αγίας Παρασκευής υποδέχθηκε στο Φραντζή τον Αίολο Καρπενησίου.

Οι δύο ομάδες σκόραραν από δύο φορές για το τελικό 2-2, σε ένα αρκετα χορταστικό παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Το ματς ήταν μία καλή ευκαιρία για τους προπονητές των δύο συλλόγων να δοκιμάσουν πράγματα και πρόσωπα, ελπίζοντας τα πρωταθλήματα τόσο της Α΄Φθιώτιδας όσο και της αντίστοιχης κατηγορίας του Καρπενησίου να επανεκκινήσουν άμεσα.

Τα γκολ των γηπεδούχων της Νίκης πέτυχαν ο Κωστόπουλος το πρώτο και ο Φίκου το δεύτερο. Για τον Αίολο Καρπενησίου σκόραραν ο Μπόνιας και ο Πιστιόλης.

Τέλος, εκ μέρους της διοίκησης της Νίκης Αγίας Παρασκευής μεταφέρουμε την ευχαριστήρια ανακοίνωση του συλλόγου με αποδέκτη την ομάδα του Αίολου, για την συνεργασία και την διοργάνωση του φιλικού αυτού. Παράλληλα, η Νίκη εύχεται καλή επιτυχία στον Αίολο στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας.

Διαβάστε επίσης

Back to top button