Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Παιχνίδι με τα γκολ στο 4.40

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλό Σαββατοκύριακο μετά από μια δύσκολη στοιχηματικά εβδομάδα με αρκετές εκπλήξεις στο Europa League κυρίως αλλά και με ένα εξαιρετικό Ταμείο εχθές με 4/4 σωστές προβλέψεις στην βασική δυάδα και στα #boNUs bets.

Ξεκίνα ένα δυνατό στοιχηματικά κουπόνι σήμερα με παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη και στην Ελλάδα με την διεξαγωγή της πρώτης αγωνιστικής των play-out αλλά και δυο παιχνίδια για την Super League 2.

Στην Αγγλία φουλ αγωνιστική δράση έχουμε στην Championship την League Οne και την League Two. Στην Premier League υπάρχει μόνο ένα παιχνίδι ανάμεσα σε Μπράιτον και Νιούκαστλ αφού το Τότεναμ-Σαουθάμπτον αναβλήθηκε αφού η Σάουθάμπτον θα αντιμετωπίσει την Μπόρνμουθ νωρίς το μεσημέρι στις 14:15 για το FA Cup.

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Eνώ στο δεύτερο παιχνίδι για το FA Cup στις 19:30 η Έβερτον αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Σίτι. Στην Γερμανία πέντε παιχνίδια σήμερα με την αναμέτρηση της Άιντραχτ με την Ουνιόν να ξεχωρίζει στις 16:30 στην Φρανκφούρτη.

Η στήλη σήμερα θα ασχοληθεί με δυο παιχνίδια στην Γαλλία και την Πορτογαλία και τις αναμετρήσεις Νίς-Μαρσέιγ και Πορτιμονένσε-Πόρτο. Και δυο παιχνίδια στην στήλη  #boNUs bets από την Super League 1 και τα play-out και από την Super League 2.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button