ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο
Χαλάρωση μέτρων: Αύξηση χωρητικότητας στο 75% στα γήπεδα εισηγείται η Επιτροπή – Τι θα γίνει με τα self tests στα σχολεία
Την αύξηση της χωρητικότητας στα γήπεδα στο 75% εισηγείται στην κυβέρνηση η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων για τον κορονοϊό, που συνεδρίασε σήμερα Τετάρτη, 9/3/2022. #slgr #γήπεδο #covid19 #slgrinterwetten #season2021_2022

Την αύξηση της χωρητικότητας στα γήπεδα στο 75% εισηγείται στην κυβέρνηση η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων για τον κορονοϊό, που συνεδρίασε σήμερα Τετάρτη, 9/3/2022.
Επίσης προτείνει την αύξηση της χωρητικότητας στα πλοία στο 100%, ενόψει και της νέας τουριστικής περιόδου.
Αναφορικά με τα self test στα σχολεία, η επιτροπή παρέπεμψε το θέμα στη συνεδρίαση της ερχόμενης εβδομάδας, καθώς σε ορισμένες περιοχές παρατηρείται έξαρση κρουσμάτων.