ΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ξεκίνησε προετοιμασία ο ΑΠΟ Αταλάντης!

Μετά από μία αποχή αρκετών μηνών, ο ΑΠΟ Αταλάντης ξεκίνησε την προετοιμασία του εν όψη της προγραμματισμένης επανέναρξης του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής.

Μετά από μία αποχή αρκετών μηνών, ο ΑΠΟ Αταλάντης ξεκίνησε την προετοιμασία του εν όψη της προγραμματισμένης επανέναρξης του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής.

Η ανακοίνωση:

Με την συμβολή και τις προσπάθειες σύσσωμου του Δ.Σ. ξεκίνησε την προετοιμασία η ομάδα μας, στο Δημοτικό στάδιο Αταλάντης, εν όψη της προγραμματισμένης επανέναρξης του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Τηρώντας απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο της Γ.Γ. Αθλητισμού με τα προβλεπόμενα test, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους ποδοσφαιριστές-προπονητές για την υπευθυνότητα και την συμμετοχή τους στις προπονήσεις, με στόχο την δύσκολη αυτή επάνοδο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Εκ μέρους του συλλόγου ευχαριστούμε τον κ. Σπύρο Τσέρτο για την απολύμανση των χώρων των αποδυτηρίων του γηπέδου, την κ. Γεωργοπούλου Μαρία Δ/ντρια του Κ.Υ. Αταλάντης για την άψογη συνεργασία και βοήθεια στην διενέργεια των test covid-19 όπως και τον Δήμαρχο Λοκρών κ. Ζεκεντέ  Αθανάσιο για την συνεχή συμπαράσταση προς τον σύλλογο της πόλης μας.

Αισιοδοξούμε ότι θα καταφέρουμε να κρατήσουμε τον Α.Π.Ο. ”ΑΤΑΛΑΝΤΗ” εκεί που του αξίζει και το κυριότερο ότι σύντομα όλοι μας θα ξεπεράσουμε τους δύσκολους αυτούς καιρούς που διανύουμε, επανερχόμενοι στην πρότερα φυσιολογική κατάσταση, έχοντας και την συμπαράσταση των φιλάθλων μας που πάντοτε βρίσκονταν στο πλευρό της ομάδας μας.

Μια ευχή για όλο τον ερασιτεχνικό αθλητισμό που πραγματικά έχει υποστεί μεγάλο πλήγμα.

Εκ του Δ.Σ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button