Άλλα αθλήματαΒόλεϊ

Οριστικά τέλος η Volley League Γυναικών, όλο το βάρος να διοργανωθεί Κύπελλο!

Τέλος στις όποιες ελπίδες για συνέχιση του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών μπήκαν στην σημερινή τηλεδιάσκεψη.

Τέλος στις όποιες ελπίδες για συνέχιση του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών μπήκαν στην σημερινή τηλεδιάσκεψη. Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ ζήτησε ομόφωνη απόφαση, υπέρ ήταν 7 ομάδες και το βάρος θα δοθεί στο Κύπελλο.

Όνειρο ήταν και πάει αναφορικά με την πιθανότητα επανέναρξης της Volley League Γυναικών. Την Παρασκευή η ΕΟΠΕ με απόφασή της ανέφερε πως διακόπτεται οριστικά το πρωτάθλημα, ωστόσο το Σάββατο η Πολιτεία έδωσε το «πράσινο φως» στο να γίνουν αγώνες και η Ομοσπονδία το βράδυ της ίδιας μέρας συγκάλεσε τηλεδιάσκεψη με τις ομάδες για να παρθεί απόφαση.

Σε αυτή την τηλεδιάσκεψη 7 ήταν οι ομάδες που ήθελαν να έχουμε και πάλι αγώνες, ενώ οι υπόλοιπες τόνιζαν πως δεν υπάρχει χρόνος για κάτι τέτοιο. Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος ξεκαθάρισε πως για να παρθεί απόφαση να έχουμε και πάλι αγώνες θα πρέπει να είναι ομόφωνη, αυτό δεν θα γινόταν με τίποτα και έτσι το βάρος θα πέσει στο Κύπελλο.

Θα προσπαθήσουν δηλαδή να έχουμε διεξαγωγή Κυπέλλου, χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστός ο τρόπος, ενώ όπως όλα δείχνουν θα λάβουν μέρος 12 ομάδες.

Θα γίνει όπως και στο ποδόσφαιρο

Να τονίσουμε πως σύμφωνα με την προκήρυξη του Κυπέλλου, μέρος στους αγώνες πρέπει να λάβουν και οι ομάδες της Pre League. Ωστόσο στην Ομοσπονδία θα προσπαθήσουν να κάνουν ότι και στο αντίστοιχο του ποδοσφαίρου που έγινε μόνο με ομάδες της Super League Interwetten. Λογικά μόλις δοθεί η άδεια, το βάρος θα πέσει στο φορμάτ και εκτός εξαιρετικού απροόπτου θα υπάρχουν γεωγραφικά κριτήρια στην πρώτη φάση του Κυπέλλου.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button