Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Τρελό «κάζο» για την Γιουβέντους από την Μπενεβέντο του Ιντζάγκι!

Μόνο με «αυτοκτονία» χάνει το πρωτάθλημα η Ιντερ.

Κάζο για την Γιουβέντους, που έχασε εντός έδρας από την Μπενεβεντο (0-1) και παρέμεινε στο -11 από την Ιντερ. Μόνο με «αυτοκτονία» χάνει το πρωτάθλημα η Ιντερ.

Απίστευτη γκέλα από την ομάδα του Αντρέα Πίρλο, η οποία έχασε στην έδρα της από εκείνη του Πίπο Ιντζάγκι και έμεινε στο -11 με τις δύο ομάδες να έχουν πλέον ίδιο αριθμό αγώνων (27). Υστερα από γκάφα στην άμυνα δέχθηκε το γκολ η Κυρία, σειρά αποκρούσεων απέναντι στον Ρονάλντο έκανε ο keeper των νεοφώτιστων.

Μόλις άστο 3’ είχε την πρώτη της πραγματική ευκαιρία η ομάδα του Αντρέα Πίρλο, όμως μέσα από την περιοχή ο Κριστιάνο Ρονάλντο σούταρε μόλις έξω. Η Μπενεβέντο ήταν καλή, δεν έδινε εύκολα πράγματα στην 9 φορές πρωταθλήτρια, η οποία στο 32’ έφτασε κοντά στο γκολ αλλά ο Μοράτα, φάτσα με τον Μοντιπό νικήθηκε από τον keeper των φιλοξενούμενων, οι οποίοι σώθηκαν από το VAR που πήρε πίσω πέναλτι για χέρι που δεν υπήρξε. Πριν κλείσει το πρώτο μέρος, οι Bianconeri έφτασαν κοντά στο γκολ με διπλή ευκαιρία, όμως στο 37’ ο Μοντιπό απέκρουσε την κεφαλιά του Ντε Λιχτ και το σουτ του Μοράτα με το αριστερό έφυγε ψηλά.

Στην επανάληψη, η Γιουβέντους και πάλι άργησε να πάρει τα πάνω της. Ο Κουλουσέβσκι έκανε κακό τελείωμα, ο Κριστιάνο σούταρε άουτ και ο Μοντιπό απέτρεψε στο αυτογκόλ. Η Μπενεβέντο έκανε στο δεύτερο μέρος μία φάση. Ηταν στο 69’ και ήταν από ασίστ αντιπάλου. Ο Αρτούρ προσπάθησε να χτίσει επίθεση από την άμυνα, όμως έδωσε στον Γκάιτς και εκείνος με δυνατό σουτ έγραψε το 0-1. Στη συνέχει ακολούθησε ένα απίστευτο μονότερμα με σχεδόν όλες τις τελικές να τις κάνει ο Κριστιάνο, όμως ο Πορτογάλος είτε δεν έβρισκε στόχο, είτε έπεφτε πάνω στον εκπληκτικό, Μοντιπό και έτσι το 0-1 παρέμεινε μέχρι το φινάλε. Ηταν η πρώτη νίκη της Μπενεβέντο έπειτα από τις 6 Ιανουαρίου. Μια νίκη που μπορεί στο τέλος να παίξει ρόλο για την παραμονή της.

Στα άλλα ματς που έγιναν την ίδια ώρα, η Λάτσιο νίκησε εκτός έδρας την Ουντινέζε (0-1) με σκόρερ τον Μάρουσιτς και διατηρεί ελπίδες για να μπει στην 4άδα, ενώ νίκη πήρε και η Σαμπντόρια. Οι Γενοβέζοι με γκολ του Καντρέβα λύγισαν 1-0 την Τορίνο στο Olimpico και την άφησαν να… βασανίζεται στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button