Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυάδα στο 5.15 στην Segunda Division

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #στοίχημα #προγνωστικά #In2Sports #LamiaSports_bet

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #στοίχημα #προγνωστικά #In2Sports #LamiaSports_bet

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Aκόμη ένα δυνατό Σαββατοκύριακο πέρασε με αρκετά στρωτά αποτελέσματα από ότι συνήθως. Περνάμε σε μια πολύ φτωχή Δευτέρα και μια εβδομάδα με εθνικές ομάδες. Πολύ λίγα παιχνίδια σήμερα εν αναμονή των εθνικών που ξεκινούν την Τετάρτη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλου.

Στην χθεσινή 1η αγωνιστική των play off για την Super League κερδισμένοι ήταν ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, Παπαδόπουλος. Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Άρη στο “Γ.Καραϊσκάκης” με 1-0 μένοντας στο 1-0 και αντέχοντας την πίεση του Άρη αφού έμεινε με 10 από 41ο λεπτό μετά την κόκκινη που δέχθηκε ο Κένι Λαλα.

Στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός ενώ προηγήθηκε με 2-0 με δύο γκολ του Μακέντα μέσα σε δυο λεπτά στο 58ο και 59ο λεπτό οι Αρκάδες μείωσαν στο 82ο λεπτό με γκολ του Λουίς Φερνάντες. Ο Αστέρας πήρε τελικά τον βαθμό στο 97ο λεπτό με γκολ του τερματοφύλακα Παπαδόπουλου.

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Στην Τούμπα ένας “άλλος” ΠΑΟΚ κέρδισε την ΑΕΚ με 3-1. Ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Αντρίγια Ζίφκοβιτς, που με ωραίο γωνιακό σουτ από αριστερά,  μετά από κεφαλιά ασίστ του Ινγκασον.

Στο 42΄ ένα σουτ του Ολιβέϊρα, άστοχο, ήταν η πρώτη τελική της ΑΕΚ στο πρώτο μέρος για να έρθει η ισοφάριση των φιλοξενούμενων στο 4ο των καθυστερήσεων από πλασέ του Ολιβέϊρα.

Με την έναρξη της επανάληψης, λίγα μόλις δευτερόλεπτα από το ξεκίνημα ο Σφιντέρσκι πέτυχε πολύ όμορφο γκολ με υποδειγματικό πλασέ,  σε ασίστ του Τζόλη στο 46′ και στο 89΄ με ωραίο πλασέ του Αντρίγια Ζίφκοβιτς και πάλι, σε ασίστ του Κρμέντσικ ο ΠΑΟΚ έγραψε το τελικο 3-1.

Πολύ λίγες οι σημερνές επιλογές μιας και το κουπόνι είναι “άδειο”. Με μια δυάδα από την Segunda Division θα ασχοληθούμε σήμερα και τις αναμετρήσεις Αλμπαθέτε-Καρταχένα και στις Σαραγόσα-Μιράντες.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button