Τοπικές Ειδήσεις

Λαμία – rapid test: Έντεκα νέα κρούσματα κορωνοϊου – Ανακούφιση στο Μοσχοχώρι!

Ολοκληρώθηκαν οι σημερινοί έλεγχοι με τη διαδικασία των rapid test που διεξήχθησαν σε τρία σημεία του Δήμου Λαμιέων. Τα αποτελέσματα έδειξαν 11 νέα κρούσματα…

Ολοκληρώθηκαν οι σημερινοί έλεγχοι με τη διαδικασία των rapid test που διεξήχθησαν σε τρία σημεία του Δήμου Λαμιέων. Τα αποτελέσματα έδειξαν 11 νέα κρούσματα…

Ειδικότερα,

Από τους ελέγχους που έγιναν στην πλατεία Ελευθερίας της Λαμίας, ελήφθησαν 243 δείγματα από τα οποία βρέθηκαν 10 θετικά.

Στο Μοσχοχώρι, παρά την έντονη φημολογία μέσω των social media για διασπορά του ιού, τα αποτελέσματα από τις σημερινές δειγματοληψίες ήταν ανακουφιστικά, αφού και τα 174 τεστ που έγιναν στους κατοίκους του χωριού όλα ήταν αρνητικά.

Αρνητικά επίσης ήταν και τα 57 τεστ κορωνοϊού από τους ελέγχους που έγιναν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Λαμίας

ενώ 1 θετικό δείγμα, βρέθηκε ανάμεσα στους 22 εργαζόμενους της Υπηρεσίας Καθαριότητας που ελέγχθηκαν σήμερα.

Ανησυχεί τον Δήμο Λαμιέων η αύξηση κρουσμάτων – μεταδοτικότητας

Η κατάσταση στην περιοχή μας δυστυχώς είναι ανησυχητική γεγονός που αποδεικνύεται τόσο από την αύξηση τόσο των κρουσμάτων, όσο και από τον δείκτη μεταδοτικότητας τόνισε σήμερα μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ, ο δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραϊσκος.

” Κάτι δεν έγινε καλά από όλους μας. Όμως τώρα θα πρέπει να είμαστε ακόμη περισσότερο προσεκτικοί, αν θέλουμε να ανοίξουν τα μέτρα και στη Λαμία.. Δεν είναι τιμωρία η χρήση της μάσκας και η αποφυγή κοινωνικών συναναστροφών. Είναι σεβασμός στον εαυτό μας και στους συμπολίτες μας. Απευθύνω έκκληση και παράκληση στους δημότες της Λαμίας να τηρούν όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας και να κάνουν rapid test, προκειμένου να διαπιστωθεί το εύρος του προβλήματος. Είναι κρίμα στην Λαμία που τα πήγε τόσο καλά στην αρχή της πανδημίας, τώρα να δείχνουμε αμέλεια” υπογράμμισε ο κ. Καραϊσκος, κρούοντας το καμπανάκι του κινδύνου.

Που και πότε μπορείτε να κάνετε rapid test

Τρίτη 23 Μαρτίου

Οδός Φιλίας

10.00-14.00

Τετάρτη 24 Μαρτίου

Πλ.Ελευθερίας

09.30-13.00

Παρασκευή 26 Μαρτίου

Λαϊκή Αγορά Γαλανέικα

08.30-11.30

Σάββατο 27 Μαρτίου

Οδός Φιλίας

10.00-14.00

Απαραίτητη προϋπόθεση για την πραγματοποίηση των τεστ, είναι η γνωστοποίηση του ΑΜΚΑ και ο αριθμός κινητού τηλεφώνου.

πηγή: LamiaNow.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button