Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στην Πορτογαλία για Καρντόσο οι Λυμπερόπουλος και Λυσσάνδρου

Ταξίδι στην Πορτογαλία προκειμένου να τελειώσουν το θέμα της πρόσληψης του Καρντόσο έκαναν οι Λυμπερόπουλος και Λυσσάνδρου.

Οι τελευταίες λεπτομέρειες απομένουν για την πρόσληψη του Μιγκέλ Καρντόσο από την ΑΕΚ.

Για το λόγο αυτό ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Μηνάς Λυσάνδρου, με τον τεχνικό διευθυντή, Νίκο Λυμπερόπουλο, βρίσκονται από την Κυριακή (26/5) στην Πορτογαλία έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον 47χρονο τεχνικό.

Σύμφωνα με την «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» οι δύο πλευρές τα έχουν βρει στο οικονομικό για συμβόλαιο πιθανότατα διετούς διάρκειας, το οποίο θα αποφέρει στον Πορτογάλο προπονητή και τους συνεργάτες του περισσότερα από τις 600.000 ευρώ που στοίχιζε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ωστόσο δεν είναι ακόμα σίγουρο ότι θα τον ακολουθήσουν στην Αθήνα οι τέσσερις μόνιμοι συνεργάτες του, δύο βοηθοί, ένας γυμναστής και ένας προπονητής τερματοφυλάκων.

Το θέμα αφορά στον τελευταίο, καθώς στην ΑΕΚ είναι ικανοποιημένοι με τη δουλειά του Χρυσόστομου Μιχαηλίδη στους τερματοφύλακες, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται ικανό να χαλάσει τη συμφωνία με τον Καρντόσο.

Το πιθανότερο είναι ο Καρντόσο να φέρει όλους τους συνεργάτες του, αλλά να παραμείνει και ο Μιχαηλίδης στην ομάδα. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας μάλιστα, αναμένονται και οι σχετικές ανακοινώσεις από την ΑΕΚ.

Πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button