Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στον Άρη έως το 2024 ο Λούκας Σάσα!

Ο Λούκας Σάσα υπέγραψε συμβόλαιο… ζωής με τον Άρη καθώς θα παραμείνει κάτοικος «Κλ. Βικελίδης» μέχρι το 2024.

Ο Λούκας Σάσα υπέγραψε συμβόλαιο… ζωής με τον Άρη καθώς θα παραμείνει κάτοικος «Κλ. Βικελίδης» μέχρι το 2024.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών κράτησαν σχεδόν εννιά μήνες με αφετηρία την πρώτη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούλιο και καταλήγοντας στη σημερινή μέρα όπου από το πρωί ο Λούκας Σάσα ήταν στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης για να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες. Στην πραγματικότητα, η συμφωνία επιτεύχθηκε στη συνάντηση που έγινε την περασμένη Τρίτη (16/3). Εκεί αναδιαμορφώθηκε και το πλαίσιο της συζήτησης καθώς στον Βραζιλιάνο μέσο προτάθηκε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και ταυτόχρονα μειώθηκε ακόμη περισσότερο η οικονομική απόσταση που χώριζε τις δύο πλευρές.

Η αλήθεια είναι ότι Άρης και Λούκας Σάσα ήθελαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους – αυτή άρχισε το καλοκαίρι του 2019 – και για να βρεθεί η τελική συμφωνία, οι δύο πλευρές πάτησαν πάνω σ’ αυτή την επιθυμία τους.

Μάλιστα, την τελική συμφωνία κοινοποίησε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, μέσα από τον λογαριασμό του στα social media, ενώ μέσα στην επόμενη ώρα αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button