Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στην Αλ Γουαχντά και επίσημα ο Δώνης!

Ο Γιώργος Δώνης είναι με κάθε επισημότητα νέος προπονητής της Αλ Γουαχντά, η οποία ανακοίνωσε και με τη… βούλα τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Ο Γιώργος Δώνης είναι με κάθε επισημότητα νέος προπονητής της Αλ Γουαχντά, η οποία ανακοίνωσε και με τη… βούλα τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Κάτοικος Σαουδικής Αραβίας θα γίνει και πάλι ο Γιώργος Δώνης, με την Αλ Γουαχντά να ανακοινώνει με κάθε επισημότητα τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Ο Έλληνας τεχνικός που είναι ελεύθερος από τον Δεκέμβριο συμφώνησε να κάτσει στον πάγκο της ομάδας από την Ασία μέχρι και το τέλος της φετινής σεζόν, έχοντας ωστόσο και οψιόν παραμονής και την επόμενη υπό προϋποθέσεις.

Η Αλ Γουαχντά βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και κινδυνεύει για την παραμονή της στην κατηγορία, με τον Γιώργο Δώνη να καλείται να τη σώσει και αυτός άλλωστε είναι ο όρος για να παραμείνει και την επόμενη χρονιά.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το συμβόλαιο που προσφέρει η ομάδα σε αυτόν και τους συνεργάτες του, το οποίο είναι πραγματικά «μυθικό».

Συγκεκριμένα, όλο το τιμ θα έχει συνολικές απολαβές που ξεπερνούν το 1,5 εκατ. ευρώ.

Έτσι, ο 51χρονος τεχνικός αναμένεται να επιστρέψει στους πάγκους της Σαουδικής Αραβίας μετά από πέντε χρόνια, καθώς η Αλ Χιλάλ βρισκόταν υπό της οδηγίες του μέχρι και το 2016, έχοντας καταγράψει 65 ματς με 45 νίκες, 11 ισοπαλίες και 10 ήττες. Κατακτώντας τρεις τίτλους.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση:

 

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button