Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Θέλει Μέσι, Νεϊμάρ, Ρονάλντο στην Ίντερ Μαϊάμι ο Μπέκαμ

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, συνιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι, σε συνέντευξή του στο ESPN, αποκάλυψε το όνειρό του: να ενώσει Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ!

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, συνιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι, σε συνέντευξή του στο ESPN, αποκάλυψε το όνειρό του: να ενώσει Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ!

«Όταν ανακοινώσαμε την ίδρυση της ομάδας, μιλούσαμε πάντα για τους παίκτες που πρόκειται να φέρουμε, είτε ήταν ο Ρονάλντο, ο Μέσι, ο Νεϊμάρ. Πάντα υπήρχαν αυτές οι συζητήσεις. Στην πραγματικότητα, δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο για τους παίκτες να αποφασίσουν, γιατί είναι ένα υπέροχο μέρος» δήλωσε ο Άγγλος παλαίμαχος διεθνής.

Επί του παρόντος, η Ίντερ Μαϊάμι έχει παίκτες, όπως οι Γκονσάλο Ιγκουαίν, Μπλεζ Ματουιντί και Ροντόλφο Πιζάρο.

Ωστόσο, τερμάτισε 10η στην Ανατολή, μένοντας εκτός play-off σε μια σεζόν που σταμάτησε, λόγω της πανδημίας. «Προφανώς είναι μια υπέροχη πόλη, αισθάνομαι ότι έχουμε μια μεγάλη βάση φιλάθλων, υπάρχει επίσης μεγάλο ταλέντο στο Μαϊάμι και τη Νότια Φλόριντα και νομίζω ότι έχουμε μια πραγματική ευκαιρία. Το Μαϊάμι είναι μια πόλη που προσελκύει παίκτες που παίζουν στην Ευρώπη, που είναι μεγάλα αστέρια,» πρόσθεσε ο Μπέκαμ και συμπλήρωσε:

«Ο Φιλ Νέβιλ είναι ο τύπος προπονητή που θα αναδείξει το καλύτερο στους παίκτες. Θα συνεργαστεί με τους διάσημους, αλλά και με τους νέους που έχουν περάσει από τις ακαδημίες. Ήταν βοηθός του Ντέιβιντ Μόγιες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήταν βοηθός προπονητής στη Βαλένθια και, στη συνέχεια, προφανώς έγινε προπονητής της εθνικής ομάδας γυναικών της Αγγλίας, μία εξαιρετική εμπειρία, και κάποιες φορές δύσκολη».

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button