ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Βαρβάτο» πριμ στους παίκτες της Λαμίας!

Το διπλό παραμονής του ΠΑΣ Λαμία στο Αγρίνιο, όπου κέρδισε με 0-3 τον Παναιτωλικό, χαροποίησε ιδιαίτερα την διοίκηση της ομάδας...

Το διπλό παραμονής του ΠΑΣ Λαμία στο Αγρίνιο, όπου κέρδισε με 0-3 τον Παναιτωλικό, χαροποίησε ιδιαίτερα την διοίκηση της ομάδας…

Εκτός λοιπόν από την σημαντική τόνωση ψυχολογίας αλλά και την βαθμολογική ανάσα… είχαμε και επιβράβευση από την διοίκηση της Λαμίας προς του παίκτες.

Η ομάδα οδηγείται προς την παραμονή και ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου θέλοντας να επιβραβεύσει τους ποδοσφαιριστές του ανακοίνωσε ένα «βαρβάτο» πριμ. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Sportime», το πριν αυτό ανέρχεται στα 30.000€.

Μάλιστα, δεν ήταν η πρώτη φορά που δίνεται πριμ στους «κυανόλευκους» φέτος, μία κίνηση που δείχνει ξεκάθαρα την θέληση του μεγαλομετόχου να στηρίξει την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές της.

Όπως σημειώνει το ρεπορτάζ, τα χρήματα που έχουν δοθεί από τον Ιανουάριο και μετά μόνο για πριμ θα μπορούσαν να μεταφραστούν σε συμβόλαιο πρωτοκλασάτου (για τα δεδομένα αρκετών ομάδων της κατηγορίας) παίκτη της Super League 1.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button