Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Η Επιτροπή Δεοντολογίας παραπέμπει την ΑΕΚ για καταγγελία σωματείου που δεν υπάρχει! (photo)

Μοιάζει απίστευτο, αλλά η ΑΕΚ παραπέμπεται από την Επιτροπή Δεοντολογίας, από καταγγελία σωματείου της Καρδίτσας... που δεν υπάρχει στην Καρδίτσα.

Μοιάζει απίστευτο, αλλά η ΑΕΚ παραπέμπεται από την Επιτροπή Δεοντολογίας, από καταγγελία σωματείου της Καρδίτσας… που δεν υπάρχει στην Καρδίτσα.

Η ΑΕΚ απευθύνθηκε στην ΕΠΣ Καρδίτσας, στην προσπάθεια της να βγάλει άκρη για το ποιο είναι τελικά αυτό το σωματείο με την επωνυμία «Σύλλογος Φιλάθλων Πολιτών Καρδίτσας». Του οποίου πήρε την -ανώνυμη- καταγγελία το ερευνητικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ και προχώρησε με διαδικασία «fast track» σε παραπομπή της ΑΕΚ στο δικαστικό τμήμα.

Η ΕΠΣ Καρδίτας απάντησε στο ερώτημα της ΑΕΚ για το αν υπάρχει στο μητρώο του τέτοιο σωματείο και η απάντηση ήταν αρνητική. Δηλαδή έχουμε μια καταγγελία από σωματείο αγνώστου προέλευσης και ταυτότητας, που δεν συνοδεύεται από μία έστω υπογραφή που να το ταυτίζει με κάποιο πρόσωπο. Βάσει αυτής της καταγγελίας, η Επιτροπή Δεοντολογίας κάνει έρευνα που αφορά την ΑΕΚ, χωρίς να καλέσει την ΑΕΚ. Την ειδοποιεί για την έναρξη αυτής της έρευνας στις δύο παρά το μεσημέρι της Τρίτης και μιάμισι ώρα αργότερα, την ειδοποιεί πως ολοκληρώθηκε και είναι κατηγορούμενη.

Στη φώτο, η απάντηση που έστειλε στην ΑΕΚ, η ΕΠΣ Καρδίτσας.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button