Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Σοκ: Οπαδός της Σέλτικ δολοφονήθηκε με ματσέτα από οπαδούς της Ρέιντζερς!

Δεν έχουν περάσει παρά παρά τρεις ημέρες από τις 21/3 όταν Σέλτικ και Ρέιντζερς έμεναν στο 1-1 και μια είδηση που προέκυψε προκαλεί σοκ.

Δεν έχουν περάσει παρά παρά τρεις ημέρες από τις 21/3 όταν Σέλτικ και Ρέιντζερς έμεναν στο 1-1 και μια είδηση που προέκυψε προκαλεί σοκ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα Μέσα στην Σκωτία, τέσσερις οπαδοί της Ρέιντζερς μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου οπαδό της Σέλτικ, μετά το πρόσφατο «Old Firm».

Αναλυτικότερα, όπως έγινε γνωστό, ο 35χρονος οπαδός της Σέλτικ, Καμίλ Χαρίστσιν, ο οποίος είχε καταγωγή από την Πολωνία, μαχαιρώθηκε ματσέτα στη Γλασκώβη από τέσσερις οπαδούς της Ρέιντζερς, μετά το πρόσφατο «Old Firm».

Ο άτυχος οπαδός της Σέλτικ φέρεται να φώναζε συνθήματα για την ομάδα του στους δρόμους της Γλασκώβης, όταν έγινε αντιληπτός από τέσσερις οπαδούς της Ρέιντζερς. Οι τελευταίοι κινήθηκαν προς το μέρος του Καμίλ Χαρίστσιν και ένας εξ αυτών τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Στο γκρουπ των οπαδών της Ρέιντζερς ήταν τρεις άντρες και μια γυναίκα, με έναν από τους άνδρες να πλησιάζει τον Χαρίστσιν και να του κόβει το λαιμό με το μαχαίρι. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, τόσο οι τρεις άνδρες όσο και η γυναίκα ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχουν γίνει συλλήψεις, με την Αστυνομία να συνεχίζει τις έρευνες, προκειμένου να βρεθούν οι δράστες και φυσικά ο δολοφόνος του Χαρίστσιν.

 

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button