Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Ξεκίνημα με γκολ στα προκριματικά

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Οι εθνικές ομάδες παίρνουν σκυτάλη αυτή την εβδομάδα με την πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του Παγκόσμιου Κυπέλλου.

Η τελική φάση θα γίνει στο Κατάρ τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2022. Οι νικήτριες των 10 ομίλων θα προκριθούν απευθείας στα τελικά. Οι 10 ομάδες, που θα πάρουν τη δεύτερη θέση στους ομίλους τους, μαζί με 2 ομάδες από το Nations League, θα αγωνιστούν στα play off για 3 ακόμα εισιτήρια.

Η Εθνική Ομάδα συμμετέχει στον 2ο όμιλο, με την Ισπανία, τη Σουηδία, το Κόσοβο και την Γεωργία. Ξεκινάει τις υποχρεώσεις της την Πέμπτη 25 Μαρτίου (21:45) στην Γρανάδα κόντρα στην Ισπανία, που είναι το μεγάλο όνομα του ομίλου, ενώ στις 31 Μαρτίου η Ελλάδα θα αγωνιστεί με αντίπαλο τη Γεωργία στο γήπεδο της Τούμπας.

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της Εθνικής μας μέχρι την ολοκλήρωση των προκριματικών του Μουντιάλ 2022 είναι: 5 Σεπτεμβρίου Κόσοβο – Ελλάδα, 8 Σεπτεμβρίου Ελλάδα – Σουηδία, 9 Οκτωβρίου Γεωργία – Ελλάδα, 12 Οκτωβρίου Σουηδία – Ελλάδα, 11 Νοεμβρίου Ελλάδα – Ισπανία, 14 Νοεμβρίου Ελλάδα – Κόσοβο.

Με δεδομένη την ανωτερότητα της Ισπανίας, ρεαλιστικός στόχος για την Ελλάδα είναι η επιδίωξη κατάκτησης της δεύτερης θέσης του ομίλου, που και γι’ αυτήν υπάρχει φαβορί, ειδικά μετά την απόφαση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να φορέσει ξανά τη φανέλα της Εθνικής Σουηδίας.

Στοιχηματικά θα αναλύσουμε τις αναμετρήσεις Τουρκία – Ολλανδία και Βέλγιο – Ουαλία

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button