Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Σενάριο» για Ζαμπά και Μπεσίκτας

Τουρκικό δημοσίευμα που επικαλείται... βραζιλιάνικο, κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Λέο Ζαμπά, η οποία ψάχνει για παίκτη για το δεξί άκρο της επίθεσης της.

Τουρκικό δημοσίευμα που επικαλείται… βραζιλιάνικο, κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Λέο Ζαμπά, η οποία ψάχνει για παίκτη για το δεξί άκρο της επίθεσης της.

Η υπόθεση «επόμενη ομάδα του Λέο Ζαμπά» παραμένει ένα… σίριαλ που εκτυλίσσεται το τελευταίο διάστημα και σχεδόν καθημερινά, προκύπτει και κάτι καινούργιο. Είτε αυτό είναι πληροφορία, είτε αυτό είναι κάποιο δημοσίευμα, είτε αυτό είναι κάποια πραγματική εξέλιξη.

Σήμερα, στην Τουρκία κάνουν λόγο για δημοσίευμα από τη Βραζιλία, το οποίο αναφέρει ότι «ο αντίπαλος της Βάσκο Ντα Γκάμα, στην προσπάθεια που κάνει για την προσθήκη στο ρόστερ της του παίκτη του του ΠΑΟΚ, είναι η Μπεσίκτας»!

Στο ίδιο κείμενο, αναφέρεται επίσης ότι οι πρωτοπόροι του τουρκικού πρωταθλήματος, βρίσκονται σε αναζήτηση παίκτη για το δεξί άκρο της επίθεσης τους, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού…

πηγή:SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button