ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία: Είπαν «καλό καλοκαίρι» / Συζήτηση Παπαϊωάννου με ποδοσφαιριστές!

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΣ Λαμία, η φετινή χρονιά. #slgr #interwetten #ΠΑΣΛαμία

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΣ Λαμία, η φετινή χρονιά.

Την Kυριακή (16/5) το πρωί, η ομάδα της Λαμίας ολοκλήρωσε την 4η διαδοχική αγωνιστική χρονιά της στη Super League.

Ήταν αναμφίβολα η πιο αμφίρροπη και έντονη από πλευράς συγκινήσεων παρουσία της Λαμίας στο πρωτάθλημα της Super League.

Οι κυανόλευκοι που στο τέλος του πρώτου γύρου βρισκόντουσαν μια ανάσα από την υποβιβασμό, καταφέρουν να τα ανατρέψουν όλα και με μια πορεία που όμοιά της δεν έχει γίνει τα τελευταία χρόνια, πανηγύρισε την παραμονή της.

Μετά το χθεσινό τρίποντο που ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, σήμερα παίκτες, διοίκηση και τεχνικό τιμ, βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης για να ευχηθούν «καλό καλοκαίρι» ανανεώνοντας το ραντεβού στο προπονητήριο της ομάδας για τα τέλη Ιουνίου. Άλλωστε στόχος είναι η διατήρηση του κορμού που οδήγησε την ομάδα στην επιτυχία.

Για αυτό και ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου είχε και σήμερα συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που λήγουν τα συμβόλαιά τους, ώστε να κλεινουν οι εκκρεμότητες…

Το επόμενο διάστημα όπως έγινε γνωστό θα ανακοινωθεί και το αναλυτικό πρόγραμμα προετοιμασίας των κυανόλευκων για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Άλλωστε, το μόνο σίγουρο (και δεν αποτελεί είδηση) είναι ότι η Λαμία και φέτος, όπως τα τελευταία χρόνια, θα “χτιστεί” στο γειτονικό Καρπενήσι.

Διαβάστε επίσης

Back to top button