Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ανανεώνει με Γιουνάιτεντ ο Μπαϊγί!

Κάτοικος Μάντσεστερ θα παραμένει όπως όλα δείχνουν ο 26χρονος στόπερ Σε συζητήσεις με την πλευρά του Έρικ Μπαϊγί για ανανέωση συμβολαίου φαίνεται πως έχει μπει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Σόσλκιερ να επιβεβαιώνει σε δηλώσεις του τα σενάρια που ακούγονται. «Ξεκινήσαμε να μιλάμε τον Ερίκ και τους εκπροσώπους του. Πλέον διατηρείται μακριά από τραυματισμούς πιο συχνά και μπορείτε να δείτε και τις εμφανίσεις του. Είμαι πολύ χαρούμενος μαζί του. Το στυλ παιχνιδιού του τον ανάγκασε να χάσει πολλά παιχνίδια, γιατί 100 συμμετοχές δεν είναι αρκετές για το διάστημα που βρίσκεται εδώ. Γίνεται όλο και πιο δυνατός. Είναι ένας από τους παίκτες που συζητούμε», δήλωσε ο Νορβηγός.

Κάτοικος Μάντσεστερ θα παραμένει όπως όλα δείχνουν ο 26χρονος στόπερ

Σε συζητήσεις με την πλευρά του Έρικ Μπαϊγί για ανανέωση συμβολαίου φαίνεται πως έχει μπει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Σόσλκιερ να επιβεβαιώνει σε δηλώσεις του τα σενάρια που ακούγονται.

«Ξεκινήσαμε να μιλάμε τον Ερίκ και τους εκπροσώπους του. Πλέον διατηρείται μακριά από τραυματισμούς πιο συχνά και μπορείτε να δείτε και τις εμφανίσεις του. Είμαι πολύ χαρούμενος μαζί του. Το στυλ παιχνιδιού του τον ανάγκασε να χάσει πολλά παιχνίδια, γιατί 100 συμμετοχές δεν είναι αρκετές για το διάστημα που βρίσκεται εδώ. Γίνεται όλο και πιο δυνατός. Είναι ένας από τους παίκτες που συζητούμε», δήλωσε ο Νορβηγός.

Διαβάστε επίσης

Back to top button