Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Με Κονέ η λίστα της ΑΕΚ για το Europa League (pic)

Διαβάστε τους τρεις παίκτες που άφησε έξω ο Μανόλο…

«Μέσα» και ο Κονέ… Έγινε γνωστή πριν λίγο η ευρωπαϊκή λίστα που έστειλε η ΑΕΚ στην UEFA για τους ομίλους του Europa League! Σ’ αυτή συμπεριλαμβάνεται τόσο ο Παναγιώτης Κονέ όσο και ο Γιάκομπ Γιόχανσον και πλέον θα φανεί -όσον αφορά την περίπτωση του Σουηδού μέσου- από την διαχείριση που θα γίνει, τι εννοούσε η Ένωση όταν έλεγε στον παίκτη ότι δεν θα υπολογίζεται το ίδιο αν δεν ανανεώσει.

Από εκεί και πέρα, εκτός λίστας είναι οι τραυματίες Βασίλης Μπάρκας – Βασίλης Λαμπρόπουλος που ακόμα θέλουν χρόνο για την επιστροφή τους στα γήπεδα, ενώ από την στιγμή που επανέλθουν θα πρέπει να βρουν και ρυθμό, καθώς προέρχονται από σοβαρά προβλήματα (κυρίως ο «Λαμπρό»). Τέλος, στην λίστα δεν βρίσκεται ούτε το όνομα του Βινίσιους, με τον Μανόλο να καλύπτεται στο αριστερό άκρο της άμυνας τόσο από τον Λόπες όσο και από τον νεαρό Γιαννούτσο (είναι στην λίστα Β’), τον οποίο πιστεύει αρκετά τόσο για μπακ-χαφ, όσο και για αριστερό στόπερ.

Να θυμίσουμε πως η λίστα Α’ που αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβάνει τους δύο γηγενείς Τζανετόπουλο-Γαλανόπουλο, και είναι η τελική λίστα για όλη τη σεζόν. Βεβαίως, κάθε ομάδα έχει τη δυνατότητα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να κάνει μέχρι τρεις αλλαγές παικτών.

***Με (*) είναι οι παίκτες της Λίστας Β’.

πηγή: aek365.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button