Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κούγιας για το «διπλό» του Λεβαδειακού: «Όπως η ανατροπή με Ηλιόπουλη»

Ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε τη νίκη του Λεβαδειακού στη Ρόδο επί του Διαγόρα.

Ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε τη νίκη του Λεβαδειακού στη Ρόδο επί του Διαγόρα.

Καρφιά για το «διπλό» του Λεβαδειακού επί του Διαγόρα με 4-0 έριξε ο Αλέξης Κούγιας, που θυμήθηκε τη… διάσημη ανατροπή των Βοιωτών με την Ηλιούπολη. Ωστόσο ξεκαθάρισε πως θεωρεί υπεύθυνους τον Λεβαδειακό ή τον Γιάννη Κομπότη.

Αναλυτικά:

«Σήμερα στην Super League 2 του Λεουτσάκου, δύο από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιρικούς εγκληματίες, ο Μάκης Σιδηρόπουλος το γενικό κουμάντο του Διαγόρα και παλιά, επί εποχής Χρυσοχοίδη και τώρα το γενικό κουμάντο του Διαγόρα και ο Μιχάλης Νικολόπουλος της Ηλιούπολης, ακόμα αδελφικός φίλος του Γιάννη Παπαδόπουλου από τότε, που σε παιχνίδι με τον Λεβαδειακό έβαλε δύο αυτογκόλ, είχε δύο δοκάρια στην εστία της ομάδας του και έκανε ένα πέναλτι, πρέπει να έκαναν σήμερα πολύ μεγάλες δουλειές.

Και στα δύο παιχνίδια ο Λεβαδειακός έβαλε 4 γκολ, όλα στο 2ο ημίχρονο και με τον ίδιο τρόπο στα τελευταία 20 λεπτά.

Η μόνη διαφορά από τότε είναι ότι ο Μιχάλης Νικολόπουλος δεν έχει αυτό το επώνυμο αλλά με δικαστική απόφαση το έχει αλλάξει σε Ανδρέου και από τότε εργάζεται στον Λεβαδειακό.

Πρώτη σημαντική λεπτομέρεια:

Και τότε στην Football League και τώρα στην Super League 2, στο παρασκήνιο κουμάντο κάνει το ίδιο πρόσωπο, ο Γιάννης Παπαδόπουλος, κάτοικος πάντοτε Ηλιούπολης, «το καλό παιδί» όπως είναι γνωστός στην πιάτσα, πρώην οδηγός του Βασίλη Γκαγκάτση.

Δεύτερη σημαντική λεπτομέρεια:

Όλα αυτά έγινα στην Ρόδο, στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου, όπου πρόεδρος είναι κάποιος Διακοφώτης, που Σάββατο μεσημέρι και μία ώρα πριν τον αγώνα της ΑΕΛ στην Λαμία, μαζί με τον υποτακτικό του Γιάννη Παπαδόπουλου, Αλέξη Δέδε και τον κολλητό του Θωμά Μητρόπουλου, Γιαρένη της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, μας ακύρωσαν παράνομα 11 δελτία για να μας υποβιβάσουν στην Super League 2 και επιτέλους να ικανοποιηθεί το μεγάλο αφεντικό τους.

Εάν με καλέσει κάποιος Εισαγγελέας ή η Επιτροπή Δεοντολογίας της Ε.Π.Ο., εγώ μπορώ να τους εξηγήσω τι εννοώ και γιατί πρέπει να μας απαλλάξουν όσο το δυνατόν το συντομότερo, από όλους αυτούς τους εγκληματίες που το μόνο τους ενδιαφέρει είναι να εκτελούν τις εντολές του μεγάλου αφεντικού τους, που εκβιάζει τον Αυγενάκη και την Κυβέρνηση και που σήμερα εξευτέλισε τα λεβεντόπαιδα που πήραν το Eυρωπαϊκό Kύπελλο του 2004 και εξέλεξε στην Eκτελεστική της Ε.Π.Ο., όλους αυτούς που έβγαλε προέδρους των ΕΠΣ, ο Γιάννης Παπαδόπουλος, με τους παράνομους τρόπους που ερευνά η Επιτροπή Δεοντολογίας της Ε.Π.Ο. με τους τίμιους Τακτικούς Δικαστές.

Υ.Γ. Εάν θυμάμαι καλά προπονητής του Διαγόρα, είναι ο πρώην επί πέντε χρόνια προπονητής της πιο βρώμικης ομάδας που πέρασε τα τελευταία έξι χρόνια από το ελληνικό ποδόσφαιρο, Σάκης Θεοδοσιάδης του Απόλλωνα Λάρισας.

Με εκτίμηση και σεβασμό,
Χρόνια πολλά,
Αλέξης Κούγιας».

Στη συνέχεια εξέδωσε και διευκρινιστική δήλωση:

«Επειδή εγώ τα παντελόνια τα φοράω και όχι σαν κάτι άλλους, που άμα τους ευεργετήσεις και τους βγάλεις από την φυλακή ή τους βοηθήσεις να αθωωθούν στα δικαστήρια, γιατί λυπάσαι τα παιδιά τους και την άλλη μέρα όχι μόνο δεν σου λένε ούτε ένα ευχαριστώ, αλλά προσπαθούν να σε καταστρέψουν και επειδή όλοι καταλαβαίνουν τι εννοώ και σε ποιους αναφέρομαι, θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά για να αποφευχθεί και κάθε παρεξήγηση ότι σε αυτό το «αριστούργημα», δεν έχει καμία σχέση ούτε ο Κομπότης, ούτε ο Λεβαδειακός».

πηγή: OnSports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button