Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Οικογενειακό διπλό για τον Παναθηναϊκό!

Το σημερινό πρόγραμμα είχε φιλικό οικογενειακού... χαρακτήρα με τους παίκτες του τριφυλλιού να χωρίζονται σε δύο ομάδες και τους «πράσινους» να επικρατούν των «μπλε» με 4-3.

Το σημερινό πρόγραμμα είχε φιλικό οικογενειακού… χαρακτήρα με τους παίκτες του τριφυλλιού να χωρίζονται σε δύο ομάδες και τους «πράσινους» να επικρατούν των «μπλε» με 4-3.

Από δύο γκολ οι Καρλίτος – Αϊτόρ για τους νικητές ενώ για τους χαμένους δύο γκολ πέτυχε ο Μακέντα και ένα ο Ενγκμπακοτό.
Στον Παναθηναϊκό σήμερα ο Λάζλο Μπόλονι αποφάσισε οι παίκτες αντί προπόνησης να παίξουν ένα οικογενειακό φιλικό. Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες.

Τη νίκη τελικά την πήρε η ομάδα των «πράσινων» με 4-3 έναντι των «μπλε», με τους Καρλίτος και Αϊτόρ να πετυχαίνουν από δύο τέρματα για τους νικητές ενώ τους Μακέντα (2) – Ενγκμπακοτό να είναι οι σκόρερ για τους χαμένους.

Φυσικά, στο «οικογενειακό» διπλό δεν συμμετείχαν οι Μαουρίσιο, Σανκαρέ, Κουρμπέλης που έκαναν ατομικό, οι Βέλεθ, Νιάς, Χουάνκαρ, Αγιούμπ που ακολούθησαν θεραπεία, οι Μολό, Σένκεφελντ που έκαναν αποφόρτιση και οι διεθνείς Διούδης, Αλεξανδρόπουλος.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button