Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Δυάδα σε Super League 2 και Segunda

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Συνέχεια σήμερα στον αγώνα για την ανεύρεση επιλογών σε ένα κουπόνι πού κατά κύριο λόγο τα βλέμματα θα πέσουν πάνω στις εθνικές ομάδες και στα προκριματικά του World cup του Κατάρ το 2022. Υπάρχουν όμως και κάποιες επιλογές σε δεύτερες κατηγορίες εθνικών πρωταθλημάτων με κυριότερα της Ισπανίας και της Ελλάδας.

Στην δική μας Super League 2 υπάρχουν τέσσερα παιχνίδια. Στις 14:00 τα Τρίκαλα υποδέχονται τα Χανιά, στις 14:45 στην Άρτα ο Καραϊσκάκης υποδέχεται τον Απόλλων Λάρισας και στις 14:45 στην Δράμα η Δόξα θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΙ. Το μεγάλο παιχνίδι του σημερινού προγράμματος γίνεται στην Νίκαια ανάμεσα σε Ιωνικό Νικαίας και Παναχαϊκή.

Επίσης σήμερα έχουμε και το κυρίως μενού για την Football League που επιτέλους ξεκίνησε αυτό το σαββατοκύριακο με παιχνίδια για τον Βόρειο και Νότιο όμιλο και τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις Καβάλα-Πανσερραϊκός και Ιαλυσος Ρόδου-Καλλιθέα.

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Επίσης σημαντικά παιχνίδια υπάρχουν και στην Segunda Division στην Ισπανικά ένα παραδοσιακά αμφίρροπο πρωτάθλημα. Στις 15:00 Λούγκο-Σαμπαντέλ, στις 17:00 Χιρόνα-Αλμπαθέτε και στις 22:30 το ντέρμπι των Καναρίων νήσων ανάμεσα σε Τενερίφη και Λάς Πάλμας.

Στοιχήματικά δεν θα ασχοληθούμε με τα προκριματικά του Παγκοσμίου κυπέλλου σήμερα μιας τα παιχνίδια του σημερινού προγράμματος δεν έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Στην βασική δυάδα θα ασχοληθούμε με δυο παιχνίδια από την Super League 2 και την Segunda Division. Ενώ υπάρχουν επίσης και δυο #boNUs bets από τις ίδιες διοργανώσεις.

Στην δυάδα θα ασχοληθούμε με το ντέρμπι της Super League 2 στις 14:45 Ιωνικός-Παναχαϊκή και το ντέρμπι στα Κανάρια στις 22:30 Τενερίφη-Λας Πάλμας.

 Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button