ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Κυριακή στο γήπεδο για τον ΠΑΣ Λαμία (pics)

Δείτε όλα τα τελευταία νέα του ΠΑΣ Λαμία εδώ στο LamiaSports. #ΠΑΣΛαμία #προπόνηση #προετοιμασία #play_out #LamiaSports #eimaste_pantou

Δείτε όλα τα τελευταία νέα του ΠΑΣ Λαμία εδώ στο LamiaSports. #ΠΑΣΛαμία #προπόνηση #προετοιμασία #play_out #LamiaSports #eimaste_pantou

Ρεπορτάζ: Λάμπρος Αρναούτογλου

Μετά από μία απαραίτητη ξεκούραση, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία έχουν επιστρέψει πλέον στο γήπεδο όπου και άρχισε η προετοιμασία για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα στο πλαίσιο των play out της SuperLeague 1.

Η ομάδα της Φθιώτιδας θα υποδεχθεί το Σάββατο 4/4 στις 19:30 στο «Αθανάσιος Διάκος» τον Βόλο έχοντας ως πρώτο στόχο τη νίκη που θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην εξασφάλιση της παραμονής στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σήμερα λοιπόν Κυριακή 28/3 παίκτες και προπονητές (και όχι μόνο) βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης όπου συνεχίστηκε η δουλειά εν όψει του σαββατιάτικου αγώνα.

Ο απών… και οι τραυματίες

Στο προπονητικό κέντρο της Λαμίας βρέθηκαν όλοι εκτός από τον διεθνή Γκεβόργκ Γκαζαριάν. Ο Αρμένιος μεσοεπιθετικός αν και προέρχεται από τραυματισμό, βρέθηκε κανονικά στην αποστολή της χώρας του και απουσιάζει την προετοιμασία της ομάδας του.

HH azgayin havaqakani marzum@ Uzwilum 03-23-2021

Κανονικά στο προπονητικό βρέθηκαν τώρα και οι τραυματίες Ταϊρόν, Ανταμά Μπα, Κώστας Νικολόπουλος, Μπατσάνα Αραμπούλι και Νίκος Τρόπουλος, παρόλο αυτά οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές δεν συμμετείχαν στο βασικό πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας.

Αντιθέτως, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης υπό τις οδηγίες του αρμόδιου γυμναστή Γιώργου Μπουρουγιάννη και τις επόμενες ημέρες θα έχουμε περισσότερα νέα για την κατάστασή τους.

Απών από τη σημερινή προπόνηση ήταν και ο Ισπανός Πίτι, την κατάσταση του οποίου δεν γνωρίζουμε. Ο βετεράνος μεσοεπιθετικός ήταν εκτός αποστολής από τον τελευταίο αγώνα της ομάδας στο Αγρίνιο και δεν έχει διευκρινιστεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Ξεκίνησε η προετοιμασία για την 2η αγωνιστική

Οι υπόλοιποι τώρα διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένου και του διεθνή με την Εθνική Ελπίδων Κώστα Σταμούλη, έλαβαν μέρος στην προετοιμασία της ομάδας υπό τις οδηγίες του προπονητή Μιχάλη Γρηγορίου και των βοηθών του Ανδράλα και Γεωργιάδη.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε κυρίως ασκήσεις τακτικής αλλά και ένα είδος οικογενειακού διπλού με τον Γρηγορίου να χωρίζει τους ποδοσφαιριστές του σε τρεις διαφορετικές ομάδες.

Πλέον υπάρχει μία γεμάτη εβδομάδα για τους «κυανόλευκους» να προετοιμαστούν κατάλληλα έτσι ώστε να είναι πανέτοιμοι για έναν εντός έδρας μεν αλλά δύσκολο δε αγώνα με τον Βόλο.

Διαβάστε επίσης

Back to top button