Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πρόβα τζενεράλε με Ονδούρα για την Ελλάδα!

Την Ονδούρα αντιμετωπίζει σήμερα στην Τούμπα (17:00 Cosmote Sport 1 και Open TV) η Εθνική ομάδα σε φιλικό αγώνα, έχοντας το... μυαλό στη Γεωργία.

Την Ονδούρα αντιμετωπίζει σήμερα στην Τούμπα (17:00 Cosmote Sport 1 και Open TV) η Εθνική ομάδα σε φιλικό αγώνα, έχοντας το… μυαλό στη Γεωργία.

Στο παρελθόν ανήκει για την Εθνική η εκτός έδρας ισοπαλία στην πρεμιέρα για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στη Ισπανία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υποδέχεται την Τετάρτη (31/3) στην Τούμπα την Γεωργία. Ο Τζον Φαν΄τ Σχιπ έχει την δυνατότητα να δοκιμάσει ένα διαφορετικό σχήμα αλλά και πρόσωπα εν όψει του συγκεκριμένου αγώνα, στην σημερινή φιλική αναμέτρηση που θα γίνει με την Ονδούρα στο ίδιο γήπεδο.

Ο εν λόγω αγώνας έγινε έπειτα από σχετική εισήγηση του ομοσπονδιακού προπονητή, προκειμένου να κρατηθούν σε αγωνιστική εγρήγορση οι διεθνείς και παράλληλα να μπορέσει ο ίδιος να κάνει κάτω από συνθήκες κανονικού ματς τις δοκιμές του. Το 4-3-3 εγκαταλείπεται και την θέση του θα πάρει όπως όλα δείχνουν το 4-2-3-1.

Όσον αφορά την 11αδα αυτή θα αποτελείται από τους Καπίνο ή Διούδη, Μαυρία, Γιαννούλη ή Κυριακόπουλο στα δύο άκρα της άμυνας, με τους Τζαβέλλα,Κυριάκο Παπαδόπουλο και Μαυροπάνο να διεκδικούν τις δύο θέσεις για το κέντρο της άμυνας. Σ΄ότι έχει να κάνει με τα χαφ εκεί θα είναι ο Ζέκα με έναν εκ των Μπουχαλάκη ή Ανδρούτσου, με τους Μπακασέτα, Φορτούνη, Τζόλη να αποτελούν κατά πάσα πιθανότητα την μεσοεπιθετική τριάδα και τον Γιακουμάκη να είναι στην κορυφή.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button