Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Σισέ»

Δύσκολο μοιάζει αυτή τη στιγμή η Σεντ Ετιέν να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Σισέ, ο οποίος ενδέχεται να επιστρέψει το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό.

Δύσκολο μοιάζει αυτή τη στιγμή η Σεντ Ετιέν να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Σισέ, ο οποίος ενδέχεται να επιστρέψει το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό.

Στις ομάδες τους είναι πιθανό να επιστρέψουν το καλοκαίρι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται ως δανεικοί στην Σεντ Ετιέν, μεταξύ των οποίων και ο Παπ Αμπού Σισέ που παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό τον περασμένο Ιανουάριο.

Μεταξύ των δύο ομάδων είχε συμφωνηθεί οψιόν 13 εκατ. ευρώ, όμως οι Γάλλοι δεν δείχνουν διατεθειμένοι να τηρήσουν τη συγκεκριμένη συμφωνία.

Τα γαλλικά Μέσα αναφέρουν πως οι «στεφανουά» θα επιχειρήσουν να ρίξουν το ποσό στα 4 με 5 εκατ. ευρώ για την αγορά του Σενεγαλέζου κεντρικού αμυντικού.

Αυτό, όμως, είναι κάτι που δεν συζητιέται καν από πλευράς Πειραιωτών, οι οποίοι έχουν ξεκαθαρίσει πως κοστολογούν με περισσότερα από 10 εκατ. ευρώ τον διεθνή στόπερ.

Παρόλα αυτά, ο Σισέ συνεχίζει να αγωνίζεται ως βασικός στην Σεντ Ετιέν, η οποία παλεύει για την παραμονή της (έχει τέσσερις βαθμούς περισσότερους από τα μπαράζ) στη Ligue 1.

Το αν θα επιβεβαιωθεί το συγκεκριμένο σενάριο μένει να φανεί το επόμενο διάστημα, όμως θα είχε ενδιαφέρον τι θα συνέβαινε στο ενδεχόμενο επιστροφής του Αφρικανού αμυντικού (από τη στιγμή που υπάρχουν οι Σεμέντο, Παπασταθόπουλος, Μπα, θα επιστρέψει ο Μάρκοβιτς και παραμένει ανοικτό το θέμα του Αβραάμ Παπαδόπουλου).

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button