Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Εκτός και ο Χριστόπουλος!

Ο νεαρός επιθετικός ήταν το νέο θύμα της επιδημίας προβλημάτων με μυϊκούς τραυματισμούς, που δεν λέει να αφήσει ήσυχη την ΑΕΚ.

Ο νεαρός επιθετικός ήταν το νέο θύμα της επιδημίας προβλημάτων με μυϊκούς τραυματισμούς, που δεν λέει να αφήσει ήσυχη την ΑΕΚ.

Ενώ Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Κώστας Γαλανόπουλος για μια ακόμη μέρα έμειναν εκτός κανονικού προπονητικού προγράμματος και συνέχισαν με ατομικό, στην λίστα των προβλημάτων της ΑΕΚ, προστέθηκε μετά την σημερινή(30/3) προπόνηση και ο Ευθύμης Χριστόπουλος.

Ο νεαρός επιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό κατά την διάρκεια της προπόνησης και αποχώρησε. Πρόκειται να υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο, για να διαπιστωθεί η ακριβής έκταση του προβλήματος.

Στα συν σήμερα στα Σπάτα η επιστροφή στις προπονήσεις του Νέλσον Ολιβέιρα, αφού ο Πορτογάλος φορ έχασε αυτή της Δευτέρας λόγω προβλήματος με την ανταπόκριση στην πτήση της επιστροφής του από την Πορτογαλία. Ο Ολιβέιρα προπονήθηκε κανονικά σήμερα.

Για τον Γαλανόπουλο, όπως έχει γίνει γνωστό από την Δευτέρα, προγραμματίζεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα από αύριο. Χθες και σήμερα προτιμήθηκε να συνεχίσει με πολύ αυξημένης έντασης ατομικό πρόγραμμα. Για τον Τσιγκρίνσκι τα πράγματα εν όψει Ολυμπιακού, φαίνονται πιο δύσκολα, ακόμη κι αν κάποια στιγμή αργότερα μέσα στην εβδομάδα μπει στο κανονικό πρόγραμμα.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button