Νέα από Κόσμο

Στην κορυφή του κόσμου ο Κριστιάνο!

Μία μέρα αφότου πέτυχε ακόμα ένα ρεκόρ, καθώς έγινε ο μοναδικός παίκτης στα χρονικά του Τσάμπιονς Λιγκ που σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ σε κάθε παιχνίδι των ομίλων, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ετοιμάζεται να προσθέσει στην συλλογή του την 5η χρυσή μπάλα, σε τελετή που θα γίνει σήμερα στην κορυφή του Πύργου του Άιφελ!

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θα είναι ο φετινός νικητής της χρυσής μπάλας που απονέμει το γνωστό περιοδικό France Football, ισοφαρίζοντας την αντίστοιχη επίδοση του Λιονέλ Μέσι.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν όλες οι διαρροές που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και…προδίδουν τον φετινό νικητή του Ballon d’Or  λίγο πριν την επίσημη τελετή βράβευσης που θα λάβει χώρα στο σύμβολο του Παρισιού, τον Πύργο του Άιφελ.

Η τελετή βράβευσης αναμένεται φαντασμαγορική και πολυτελής, αφού οι υπεύθυνοι του France Football δεν άφησαν τίποτα στην τύχη αλλά αντίθετα, σχεδίασαν προσεκτικά κάθε λεπτομέρεια.

Υπενθυμίζεται πως ο Κριστιάνο προέρχεται από μια εντυπωσιακή χρονιά, όντας ο πρωταγωνιστής της Ρεάλ που κατέκτησε τον τίτλο της Λα Λίγκα και έκανε το back-to-back στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button