Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

Ο Στέργιος Λεωνάκης επανεξελέγη πρόεδρος της ΕΛΟΠ

Με συντριπτική πλειοψηφία ο Στέργιος Λεωνάκης είναι ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης. Ο πρόεδρος της ΕΛΟΠ που ανανέωσε τη θητεία του, πήρε 40 ψήφους έναντι 14 του Γιάννη Αρζουμανίδη.

Με συντριπτική πλειοψηφία ο Στέργιος Λεωνάκης είναι ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης. Ο πρόεδρος της ΕΛΟΠ που ανανέωσε τη θητεία του, πήρε 40 ψήφους έναντι 14 του Γιάννη Αρζουμανίδη.

Εκπρόσωπος της Πάλης στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εκλέχθηκε ο διευθυντής του Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας Δρ. Κωνσταντίνος Φίλης κι αναπληρωματικός ο πρώην πρόεδρος της ΕΛΟΠ Δημήτρης Τραμπάκουλας.

Η παράταξη του Στέργιου Λεωνάκη εξέλεξε τα 14 από τα 15 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στο νέο ΔΣ ψηφίστηκαν επίσης κατά σειρά προτεραιότητας οι: Δημήτρης Τραμπάκουλας, Γιώργος Γαρδεράκης, Γιώργος Λαβασίδης, Γιάννης Μπάρμπας, Τάσος Μπεαζίδης, Μύρων Στεφανάκης, Σωκράτης Λιάκος, Φανούρης Μπατζακίδης, Νίκος Μπούγας, Αλέξανδρος Νίτσιος, Αντωνία Παπαδάκη, Κώστας Φάλιας, Βασίλης Νικολαΐδης και Γιάννης Αρζουμανίδης. 

Ο πρόεδρος της ΕΛΟΠ Στέργιος Λεωνάκης, αμέσως μετά την επανεκλογή του ευχαρίστησε όλα τα σωματεία που τον ψήφισαν και έστειλε μήνυμα ενότητας. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα σωματεία που με ψήφισαν. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μένα που η συντριπτική πλειοψηφία του αθλήματος με εμπιστεύτηκε. Ολα αυτά τα χρόνια, μαζί με τους συνεργάτες μου, έχουμε αποδείξει ότι δουλεύουμε συστηματικά για την ανάπτυξη του αθλήματος. Το πρόγραμμά, η δουλειά και η υπευθυνότητα που έχουμε επιδείξει, έχουν φέρει αποτέλεσμα και χαίρουν της εμπιστοσύνης των σωματείων.

Η ελληνική Πάλη πέρασε μία βαθιά κρίση. Μία κρίση που ήταν στοχευμένη και με σκοπό να πλήξουν τη διοίκηση μας, αυτό που κατάφεραν όμως, ήταν να πλήξουν το άθλημά μας. Πρέπει πλέον όλοι να ξεχάσουμε τα γεγονότα αυτά και να παλέψουμε όλοι μαζί ενωμένοι για το μέλλον των παιδιών μας, των αθλητών και αθλητριών.

Για μια ακόμη φορά θέλω να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη σας»

Διαβάστε επίσης

Back to top button