Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ελλάδα – Γεωργία: Αυτή είναι η ενδεκάδα της Εθνικής!

Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ κατέληξε στην ενδεκάδα με την οποία η Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει τη Γεωργία απόψε (21:45, Open) για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ κατέληξε στην ενδεκάδα με την οποία η Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει τη Γεωργία απόψε (21:45, Open) για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στην Ισπανία, η Ελλάδα θα παραταχθεί με τέσσερις αλλαγές στο αρχικό σχήμα αλλά και αλλαγή διάταξης αφού επιστρέφει ο κλασικός σέντερ φορ στο 4-2-3-1, που επιλέγει ο Ολλανδός τεχνικός.

Ειδικότερα, ο Βλαχοδήμος παραμένει κάτω από τα γκολπόστ και μπροστά του θα πάρουν θέση οι Μπακάκης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας και Γιαννούλης από τα δεξιά προς τα αριστερά, με τον άσο της Νόριτς να είναι ο μοναδικός νέος σε σχέση με τη Γρανάδα, αντικαθιστώντας τον Κώστα Τσιμίκα.

Στα χαφ, παραμένουν οι Ζέκα και Μπουχαλάκης και από ‘κει και πέρα ο Φαν’τ Σχιπ κάνει πιο επιθετική την ενδεκάδα του, ρίχνοντας στο ματς από την αρχή τους Τζόλη-Φορτούνη στα εξτρέμ ενώ ο Μπακασέτας θα παίξει στον γνώριμο ρόλο του 10αριού πίσω από τον Παυλίδη.

Ο σέντερ φορ της Βίλεμ προέρχεται από ένα πολύ καλό ματς κόντρα στην Ονδούρα, όπου πέτυχε δύο τέρματα και το προπονητικό τιμ της Εθνικής ποντάρει στην ψυχολογία του.

Σε κάθε περίπτωση, η αποψινή αναμέτρηση θα είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με αυτή απέναντι στους «φούριας ρόχας» και η «γαλανόλευκη» θέλει με κάθε τρόπο τη νίκη προκειμένου να μην πάει χαμένη η υπερπροσπάθεια στην Ισπανία.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της Εθνικής στο Ελλάδα-Γεωργία:

Βλαχοδήμος, Μπακάκης, Τζαβέλλας, Κ.Παπαδόπουλος, Γιαννούλης, Ζέκα, Μπουχαλάκης, Τζόλης, Φορτούνης, Μπακασέτας και Παυλίδης.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button