Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Οκτώβριο η δίκη Μπενζεμά που κινδυνεύει με 5 χρόνια φυλάκιση στην υπόθεση Βαλμπουενά

«Η φάρσα θα τελειώσει για πάντα» το μήνυμα Μπενζεμά.

Τον Οκτώβριο θα γίνει η δίκη του Καρίμ Μπενζεμά για την υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά όσον αφορά μία «sex tape» με τον άσο της Ρεάλ να κινδυνεύει με φυλάκιση πέντε ετών. «Η φάρσα θα τελειώσει για πάντα» το μήνυμα Μπενζεμά.

Από τις 20 έως τις 22 Οκτωβρίου θα γίνει η η δίκη του Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία για συνέργεια σε εκβιασμό σε μία υπόθεση από το 2015 όπου εμπλεκόμενος είναι και ο Ματιέ Βαλμπουενά του Ολυμπιακού.

Ο Βαλμπουενά είχε καταγγείλει στην Αστυνομία πως ο Καρίμ Μπενζεμά είχε τον ρόλο του μεσολαβητή, προκειμένου να πληρώσει τα χρήματα που του ζητούσαν εκβιαστές, ένα ποσό της τάξεως των 150.000 ευρώ, ώστε να μην διαρρεύσει μία «sex tape» με πρωταγωνιστή τον άσο του Ολυμπιακού.

Η γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe» μάλιστα είχε προχωρήσει στην δημοσιοποίηση διαλόγων μεταξύ του Μπενζεμά και ενός φίλου του, ονόματι Ζενατί, που ήταν ένας από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση. Ο άσος της Ρεάλ παραδέχθηκε στην κατάθεση του πως ήρθε σε επαφή με το συγκεκριμένο άτομο αλλά δεν είχε τον ρόλο του μεσολαβητή, ούτε ήταν συνεργός στον εκβιασμό.

Όπως αναφέρει η «Mundo Deportivo» ο άσος της Ρεάλ, εφόσον καταδικαστεί κινδυνεύει με φυλάκιση 5 ετών αλλά και χρηματικό πρόστιμο 75.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο «κλειδί» στην υπόθεση θα παίξει μία συζήτηση ανάμεσα σε Μπενζεμά και Βαλμπουενά τον Οκτώβριο του 2015, όπου ο άσος της Ρεάλ φέρεται να είπε στον παίκτη του Ολυμπιακού: «Ματιέ πρόσεχε γιατί είναι επικίνδυνοι εγκληματίες» και στην συνέχεια είπε πως έχει έναν τρόπο για να βοηθήσει στην υπόθεση του εκβιασμού.

Ο ίδιος ο Μπενζεμά μόλις ενημερώθηκε για την εξέλιξη στην υπόθεση έγραψε: «Η φάρσα θα τελειώσει».

Μπενζεμά και Βαλμπουενά ήταν «κολλητοί» όμως μετά την καταγγελία του παίκτη του Ολυμπιακού, πλέον δεν μιλάνε.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button