Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ραούλ ή Λεβ για τη θέση του Ζιντάν στη Ρεάλ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα ήθελε τον Ζινεντίν Ζιντάν και του χρόνου στον πάγκο της, αλλά αν αυτό δεν συμβεί τότε το πλάνο «λέει» ή Ραούλ η Γιόακιμ Λεβ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα ήθελε τον Ζινεντίν Ζιντάν και του χρόνου στον πάγκο της, αλλά αν αυτό δεν συμβεί τότε το πλάνο «λέει» ή Ραούλ η Γιόακιμ Λεβ!

Ο Γάλλος τεχνικός έχει συμβόλαιο με τη «βασίλισσα» μέχρι το καλοκαίρι του 2022, ωστόσο τα σενάρια για το μέλλον του είναι πολλά. Είτε ο ίδιος να μην θελήσει να μείνει και του χρόνου είτε να αποχωρήσει κοινή συναινέσει σε περίπτωση που η ομάδα δεν φτάσει φέτος στην κατάκτηση ενός τίτλου, είτε του πρωταθλήματος είτε του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας «AS», ο Φλορεντίνο Πέρεθ εξετάζει ήδη δύο περιπτώσεις αν δεν μείνει ο Ζιντάν. Η μία είναι αυτή του Γερμανού ομοσπονδιακού τεχνικού, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες έκανε γνωστό ότι δεν θα συνεχίσει στη «νάσιοναλμανσαφτ» μετά το EURO του προσεχούς καλοκαιριού. Ο Λεβ είναι παλιός… πόθος του Πέρεθ, παρά το γεγονός ότι δεν είναι πολλοί αυτοί στο εσωτερικό του συλλόγου που συμφωνούν μαζί του.

Η έτερη περίπτωση αφορά τον προπονητή της δεύτερης ομάδας της Ρεάλ. Αυτός δεν είναι κάποιος… τυχαίος, αλλά ο Ραούλ. Ο εμβληματικός αρχηγός της «βασίλισσας» δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην πρώτη ομάδα για να την καθοδηγήσει από τον πάγκο, ακολουθώντας έτσι τα βήματα που είχε κάνει και ο Ζιντάν, ο οποίος πήρε προαγωγή από την Καστίγια μετά την απομάκρυνση του Ράφα Μπενίτεθ.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button