Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Χαμός και ένταση στο Αγγλία-Κροατία U21, καταγγελίες για ρατσιστική χειρονομία (vid)

Ο αγώνας της Αγγλίας με την Κροατία είχε ως «έπαθλο» την πρόκριση στα προημιτελικά του Πανευρωπαικού U21, οπότε από την αρχή είχε ένταση. Αλλά στο τέλος έγινε χαμός...

Ο αγώνας της Αγγλίας με την Κροατία είχε ως «έπαθλο» την πρόκριση στα προημιτελικά του Πανευρωπαικού U21, οπότε από την αρχή είχε ένταση. Αλλά στο τέλος έγινε χαμός…

Οι Άγγλοι ήθελαν νίκη με δύο γκολ για να προκριθούν και προηγήθηκαν με 2-0, αλλά οι Κροάτες μείωσαν σε 2-1, αποτέλεσμα που τους έδωσε την πρόκριση στα προημιτελικά, αφήνοντας εκτός τα «Λιοντάρια» που ήταν από τα φαβορί για τον τίτλο.

Μόλις ο αγώνας τελείωσε, οι Κροάτες άρχισαν να πανηγυρίζουν με τον Κέρτις Τζόουνς να πηγαίνει με άγριες διαθέσεις προς το μέρος τους. Λίγο αργότερα ακολούθησαν και άλλοι Άγγλοι, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας πανικός, αφού άρχισαν οι «αγκαλιές» και τα σπρωξίματα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος της έντασης δεν ήταν η ήττα αλλά όπως καταγγέλουν οι Άγγλοι οι χειρονομίες από έναν παίκτη της Κροατίας, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα προσπάθησε να «μιμηθεί» με κινήσεις μία μαϊμού. Μάλιστα στο βίντεο φαίνεται ο Τοντ Κάντγουελ της Νόριτς να δείχνει ακριβώς την κίνηση του Κροάτη και να δείχνει ποιος είναι ο… ένοχος.

Οι ψυχραιμότεροι με την παρέμβαση τους βοήθησαν να μην ξεφύγει η κατάσταση αλλά σίγουρα το θέμα θα ερευνηθεί.

 

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button