Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τα ΤΡΕΛΑ λεφτά της Παρί στον Μέσι! Απολαβές 800.000 την εβδομάδα!

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον Λιονέλ Μέσι και ξεκίνησε η φημολογία για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Αργεντινού σούπερ σταρ.

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον Λιονέλ Μέσι και ξεκίνησε η φημολογία για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Αργεντινού σούπερ σταρ. Ο γαλλικός και διεθνής Τύπος θεωρεί, πάντως, δεδομένη την μετακίνηση του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ ο διεθνής άσος έχει συμφωνήσει σε συμβόλαιο συνεργασίας για 2+1 χρόνια με την ομάδα του Παρισιού. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι ετήσιες απολαβές του θα αγγίζουν τα 42 εκ. Ευρώ, που μέσα από τα μπόνους επίτευξης ατομικών και ομαδών στόχων μπορούν να φτάσουν στα 50 εκατ. ευρώ!

Ο Μέσι αναμένεται τις επόμενες ημέρες στο Παρίσι για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με τη νέα του ομάδα. Να σημειωθεί πως κομβικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεγάλης αυτής μεταγραφής διαδραμάτισε ο Νεϊμάρ, ο οποίος ήταν σε συνεχή επικοινωνία με τον πρώην συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα.

πηγή: Repress.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button