Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κωνσταντινίδης διετίας στον Άρη

Στον Αρη επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης.

Ο 24χρονος αμυντικός, με θητεία την εξαετία 2012-2018, στον ΠΑΟΚ δεσμεύτηκε σήμερα με διετούς διάρκειας συμβόλαιο με τους “ κίτρινους”.

Το διάστημα της συνεργασίας του με τον “ Δικέφαλο” ο ποδοσφαιριστής είχε εξάμηνο πέρασμα, ως δανεικός, από τον Αιγινιακό (2014), ενώ την περίοδο 2016-2017, αγωνίστηκε, υπό το ίδιο καθεστώς, στην Κύπρο, με τη φανέλα της Ομόνοιας. Στα μισά της περασμένης αγωνιστική περιόδου εντάχθηκε στην ιταλική Μπρέσια.

Ο Κωνσταντίδης, που είναι διεθνής με όλες τις μικρές -ηλικιακά- εθνικές ομάδες (U17, U18, U19, U20, U21), με την επισημοποίηση της συνεργασίας του με τον Αρη, μέσω της σελίδας της ΠΑΕ στο διαδίκτυο, τόνισε:

«Η απόφασή μου να έρθω στον Αρη αποτελεί συνειδητή επιλογή. Είχα προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, αλλά όταν ήρθε η πρόταση του Αρη δεν το σκέφτηκα καν. Είπα αμέσως το “ ναι” και είμαι σίγουρος για την απόφαση που πήρα. Έρχομαι σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας, τη δυναμική και το μέγεθος της οποίας γνωρίζουν όλοι καλά. Η πρόκληση, μάλιστα, είναι μεγάλη για εμένα, αφού η επιστροφή μου στην Ελλάδα συμπίπτει με την επιστροφή του Αρη στο φυσικό του χώρο, τη Super League. Επομένως, το κίνητρο είναι τεράστιο. Θα δώσω το 100% για τον Αρη και είμαι αποφασισμένος να πετύχω με την καινούργια μου ομάδα».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button