Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Τορέιρα: «Τέλος το ποδόσφαιρο για εμένα στην Ευρώπη / Θέλω να παίξω στην Μπόκα!»

Φανερά επηρεασμένος από τον χαμό της μητέρας του, ο Λούκας Τορέιρα δήλωσε πως δεν τον ενδιαφέρει πια να παίξει στην Ευρώπη.

Φανερά επηρεασμένος από τον χαμό της μητέρας του, ο Λούκας Τορέιρα δήλωσε πως δεν τον ενδιαφέρει πια να παίξει στην Ευρώπη.

Συντετριμμένος από τον χαμό της μητέρας του λόγω κορωνοϊού ο Λούκας Τορέιρα, που μίλησε στο ESPN και αποκάλυψε την επιθυμία του να μην ξαναπαίξει ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, θέλοντας να επιστρέψει πιο κοντά στο σπίτι του και συγκεκριμένα να αγωνιστεί με τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς.

«Προσπαθώ να αντιληφθώ την κατάσταση, είναι δύσκολο να καταλάβω τη στιγμή, αλλά όσο περνά ο καιρός θα μάθω να ζω με αυτό τον πόνο. Η μάνα μου ήταν 53 και πέθανε από τον κορωνοϊό», είπε ο Ουρουγουανός και συνέχισε:

«Δεν πρόκειται για μια τρελή απόφαση λόγω της μητέρας μου. Πάντα έλεγα ότι ήθελα να παίξω στην Μπόκα. Πεθαίνω να παίξω για την Μπόκα και πάντα θα το λέω. Όχι μόνο τώρα εξαιτίας των στιγμών που ζω. Το βράδυ που πέθανε η μητέρα μου, ένας από τους πρώτους που έμαθε τα νέα ήταν ο μάνατζέρ μου. Δεν θέλω πια να παίξω στην Ευρώπη, θέλω να παίξω στην Μπόκα».

Ο μόλις 25 ετών μέσος αγωνίζεται στην Ατλέτικο με τη μορφή δανεισμού από την Άρσεναλ, έχοντας φέτος 22 συμμετοχές και ένα γκολ.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button