Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Νοσοκομείο» έχει γίνει ο ΟΦΗ!

Ούτε ο Αργεντίνος μέσος του ΟΦΗ υπολογίζεται για το παιχνίδι του Σαββάτου (3/4-17.15) κόντρα στον car.gr ΠΑΣ Γιάννινα. Tα πλάνα του Νίκου Νιόπλια.

Ούτε ο Αργεντίνος μέσος του ΟΦΗ υπολογίζεται για το παιχνίδι του Σαββάτου (3/4-17.15) κόντρα στον car.gr ΠΑΣ Γιάννινα. Tα πλάνα του Νίκου Νιόπλια.

Ούτε ο Χουαν Νέιρα, αν και είχε μπεί στο πρόγραμμα τις τελευταίες μέρες, θα ενισχύσει τον ΟΦΗ, στο παιχνίδι με τον car.gr ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γεντί Κουλέ» (3/4, 17:15), για την δεύτερη αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Παιχνίδι do or die για τους Κρητικούς που βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο Αργεντίνος μέσος, κρίθηκε ανέτοιμος και έτσι έμεινε εκτός αποστολής, καθώς προέρχεται απο τραυματισμό και στον ΟΦΗ δεν ήθελαν να ρισκάρουν. Το όνομα του Νέιρα ήρθε να προστεθεί κάτω από άλλα οκτώ που βρίσκονται στο απουσιολόγιο του Νίκου Νιόπλια, , ο οποίος δεν υπολογίζει στους τραυματίες Καστάνιος, Στάικο, Ντε Γκουσμάν, Γιαννούλη, Σωτηρίου, Τσιλιανίδη, Ναμπί, Βαζ.

Ο Βαχίντ Σελίμοβιτς είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή του ΟΦΗ.

Με βάση τους διαθέσιμους που έχει ο προπονητής των Κρητικών, οι Βάτερμαν, Ουές, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Σακόρ, Σαρδινέρο, Στάρτζεον, είναι εκείνοι που θέτουν υποψηφιότητα για την ενδεκάδα

Την 20μελή αποστολή απαρτίζουν οι: Waterman, Σηφάκης, Weiss, Λυμπεράκης, Sakor, Selimovic, Μαρινάκης, Sturgeon, Souza, Solis, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Sardinero, Γκαργκαλατζίδης, Γρίβας, Mellado, Κοροβέσης.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button