Άλλα αθλήματα

Προβληματισμός για το Ρολάν Γκαρός

Μεγάλος είναι ο προβληματισμός της οργανωτικής επιτροπής του Ρολάν Γκαρός, για τη διεξαγωγή του φημισμένου τουρνουά τένις, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το χρονικό διάστημα 17 Μαϊου - 6 Ιουνίου.

Μεγάλος είναι ο προβληματισμός της οργανωτικής επιτροπής του Ρολάν Γκαρός, για τη διεξαγωγή του φημισμένου τουρνουά τένις, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το χρονικό διάστημα 17 Μαϊου – 6 Ιουνίου.

Προς το παρόν δεν φαίνεται να αλλάζει ο σχεδιασμός, όμως όλα θα κριθούν στο τέλος του Απριλίου, όταν και η γαλλική κυβέρνηση θα ανακοινώσει τα νέα μέτρα της κατά της πανδημίας.

Ο προβληματισμός μεγάλωσε, μετά τα νέα μέτρα κατά του Covid-19, τα οποία ανακοίνωσε η πρόεδρος της χώρας, Εμανουέλ Μακρόν, για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Ο νέος πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας τένις, Ζιλ Μορετόν, σε πρόσφατες δηλώσεις του, τόνισε ότι προς το παρόν εξετάζεται η διεξαγωγή του τουρνουά με άδειες κερκίδες, όμως όλα θα κριθούν από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα με την πανδημία.

Να σημειωθεί πως ο Μορετόν ξεκαθάρισε πως τα υγειονομικά πρωτόκολλα του τουρνουά θα ανακοινωθούν σε λίγες ημέρες, αλλά σίγουρα δεν θα προβλέπουν 14ήμερη καραντίνα, όπως υπήρξε στο Open της Αυστραλίας.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button