Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Βουό: «Διαβατήριο αλλάζω… ομάδα όχι!»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον ΟΦΗ, ο πρώην επιθετικός, Τζίλι Βουό. Δείτε τι δήλωσε.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον ΟΦΗ, ο πρώην επιθετικός, Τζίλι Βουό. Δείτε τι δήλωσε.

Ο Τζίλι Βουό μίλησε αποκλειστικά στον Athletic Radio 104,2 και συγκλονίζει με τον τρόπο που μίλησε για τον ΟΦΗ. “Ο Νιόπλιας είναι πατέρας μου, θα σώσει την ομάδα” τόνισε μεταξύ των άλλων ο Ιβοριανός επιθετικός.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζίλι Βουό στον Athletic Radio 104,2

Για την πρόταση του ΟΦ Ιεράπετρας: “Ήταν εύκολο για μένα να πω το ναι. Ήμουν σπίτι μου στην Πορτογαλία, με πήραν τηλέφωνο και μου έδωσαν την ευκαιρία να έρθω στην ομάδα. Γνωρίζω για τον ΟΦΙ, ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα, έχω την δύναμη να το κάνω”. 

Για την προσπάθεια παραμονής του ΟΦΙ: “Όλα είναι πιθανά, πρέπει να το πιστεύεις, να έχεις την πίστη. Ο ΟΦΙ είναι μια καλή ομάδα, μπορώ να βοηθήσω και θα το κάνω”.

Για το αν παρακολουθεί τον ΟΦΗ: “Την προηγούμενη σεζόν που έπαιζα στην Ελλάδα, ναι τον έβλεπα φέτος επειδή βρισκόμουν στην Πορτογαλία δεν είχα την δυνατότητα να δω παιχνίδια του. Ο ΟΦΗ έχει καλούς παίκτες, πρέπει να το πιστέψουν και να αρχίσουν να το δείχνουν μέσα στο γήπεδο”.

Για το Νίκο Νιόπλια: “Είναι ο πατέρας μου, με βοήθησε πάρα πολύ όταν βρεθήκαμε μαζί στον ΟΦΗ. Πιστεύω σε εκείνον ότι θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο με την ομάδα”.

Για το δέσιμο του με τον ΟΦΗ: “Ο ΟΦΗ είναι στο αίμα μου, εγώ είμαι ΟΦΗ. Θα είμαι ΟΦΗ για πάντα. Διαβατήριο μπορεί να αλλάξω, ομάδα ποτέ. Θα είμαι ΟΦΗ για πάντα, είμαι ΟΦΗ, είναι η ομάδα της καρδιάς μου, είναι στο αίμα μου, είναι παντού. Ο ΟΦΗ ήταν οικογένεια, όλοι μαζί ήμασταν μια οικογένεια. Οι παίκτες, ο κόσμος, αγαπάω αυτόν τον κόσμο και αυτούς τους φιλάθλους. Διατηρώ σχέσεις με φιλάθλους του ΟΦΗ, μου δείχνουν πόσο με αγαπούν και θέλω να τους πω ότι τους αγαπώ και εγώ”.

Για το παιχνίδι με τον Πλατανιά: “Ξέρεις, όταν ο Πλατανιάς ήμουν ο μόνος παίκτης που πίστευα ακόμα και τότε ότι θα κερδίσουμε. Όταν έγινε το 2-2, το έλεγα σε όλους πως θα κερδίσουμε. Έφυγα από τον πάγκο και πήγα και σήκωσα όλους τους παίκτες για να παίξουμε. Πρέπει να έχεις πίστη, δεν ξέρω αλλά το ένιωθα, το είχα στην καρδιά μου και έλεγα πω θα κερδίσουμε. Ακόμα και σε τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει κάποιες φορές να δείχνεις πίστη”.

πηγή: gentikoule.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button