Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ: Χωρίς Λιβάι Γκαρσία στην Τρίπολη!

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, αφήνει τον Γκαρσία εκτός αποστολής στην Ένωση. #slgr #aekfc #LivaiGarcia #slgrinterwetten #season2021_2022 #asterasfc

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, αφήνει τον Γκαρσία εκτός αποστολής στην Ένωση.

Η ΑΕΚ πηγαίνει στην Τρίπολη για τον δύσκολο αγώνα με τον Αστέρα, χωρίς τον Λιβάι Γκαρσία. Ένα σφίξιμο στους δεξιούς οπίσθιους μηριαίους, που εμφανίστηκε στη προπόνηση χθες Πέμπτη, άφησε εκτός τον ποδοσφαιριστή και στη σημερινή (10/12) τελευταία προπόνηση και τελικά κι εκτός αποστολής. Δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, όπως λέγεται από πλευράς ΑΕΚ, ωστόσο αποφασίστηκε να μην υπάρξει κανένα ρίσκο, καθώς υπάρχουν σερί ματς στο πρωτάθλημα, με την Ένωση να πηγαίνει τη προσεχή Πέμπτη στη Νίκαια για να παίξει με τον Ιωνικό και την άλλη Δευτέρα να φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τον ΟΦΗ.

Φυσικά πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, ακόμη κι αν ήταν πολύ πιθανό πως ο Λιβάι θα έμενε στον πάγκο αρχικά. Αλλά φυσικά θα ήταν ένα πολύ μεγάλο όπλο στη διάθεση του Αργύρη Γιαννίκη για την εξέλιξη του αγώνα στη Τρίπολη, αύριο Σάββατο. Ο Γκαρσία συμπληρώνει τον Στάνκοβιτς κι έχουμε πλέον ένα δίδυμο πολύ σοβαρών απουσιών για την ΑΕΚ.

Μετά την προπόνηση που ξεκίνησε στις τρεις το απόγευμα, η ΑΕΚ αναχώρησε για την Τρίπολη. Στην αποστολή είναι οι Τσιντώτας, Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Άμραμπατ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button