Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Από ένα γκολ… και από έναν βαθμό για Ατρόμητο και Απόλλωνα!

Ατρόμητος και Απόλλων ήρθαν ισόπαλοι (1-1) και παραμένουν συγκάτοικοι στην ένατη θέση των play out, με 29 βαθμούς.

Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο Ατρόμητος και Απόλλων Σμύρνης, σκόραραν με διαφορά μερικών δευτερολέπτων και μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται 1-1.

Ατρόμητος και Απόλλων ήρθαν ισόπαλοι (1-1) και παραμένουν συγκάτοικοι στην ένατη θέση των play out, με 29 βαθμούς.

Η αναμέτρηση κρίθηκε μέσα σε ένα λεπτό, με τους δύο αντιπάλους να βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα στο 49ο λεπτό και στο 50ο.

Τα πρώτα 45 λεπτά στην αναμέτρηση του Ατρόμητου, με τον Απόλλωνα Σμύρνης, πέρασαν χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις. Οι δύο ομάδες έδειξαν αδυναμία να δημιουργήσουν, με την μπάλα να παίζεται κυρίως στο χώρο του κέντρου.

Καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να ξεχωρίσουν, πατώντας περιοχή μόνο με κάποιες σέντρες που δεν είχαν αποτέλεσμα. Ατρόμητος και Απόλλων Σμύρνης πήγαν στα αποδυτήρια του γηπέδου, με το παιχνίδι να μένει στο μηδέν και τους δύο προπονητές να ψάχνουν λύσεις.

Η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε άρδην λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, με τους δύο «μονομάχους» να σκοράρουν με μικρή διαφορά δευτερολέπτων.

Ο Φατιόν με συρτό σουτ στο 49ο λεπτό, νίκησε τον Μανδά που δεν αντέδρασε, βλέποντας τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του για το 0-1.

Ωστόσο η απάντησε του Ατρόμητου ήταν άμεση λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Μανούσος, βγήκε στην πλάτη της άμυνας πέρασε και τον Βέρχουλτσ και πλάσαρε για το 1-1 το οποίο επικυρώθηκε μετά από έλεγχο του VAR.

Μετά την επίτευξη των τερμάτων Ατρόμητος και Απόλλων, προσπάθησαν να ανεβάσουν ρυθμό ψάχνοντας κάποιο δεύτερο τέρμα αλλά χωρίς αποτέλεσμα, με το 1-1 να παραμένει ως το τέλος.

Ατρόμητος (Παντελίδης): Μανδάς, Γκάλο, Γούτας, Μαυρομμάτης, Τομάσεβιτς, Σάλομον, Χαρίσης (Νάτσος 78′), Χριστοδουλόπουλος (Αγκάγιεφ 46′), Μουνίθ (Ούμπιδες 64′), Ενσικουλού (Εντομβόγκι 86′), Μανούσος (Κωτσόπουλος 78′)

Απόλλων Σμύρνης (Χάβος): Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκεζ, Λισγάρας, Χουχούμης, Φατιόν, Σλίβκα, Κολ (Λαγός 90′), Τσιλούλης (Μουνιέ 76′), Μπεντινέλι (Φερνάντες 83′), Ντάουντα (Ιωαννίδης 76′)

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button