Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Ντέρμπι στην Βεστφαλία

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Επιστροφή στην δράση για τις ομάδες μετά την διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων με τα πρωταθλήματα να φτάνουν πια προς το φινάλε τους.

Στην Premier League η Σίτι είναι σίγουρη πρωταθλήτρια καθώς είναι στην 1η θέση με 71 βαθμούς έναντι 57 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και 56 της Λέστερ αλλά από εκεί και κάτω αναμένεται μεγάλη μάχη για τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Στην μάχη της ουράς η Σέφιλντ ούτε με θαύμα δεν μπορεί να σωθεί, η Γουέστ Μπρομ έχει ελάχιστες ελπίδες να προλάβει και από εκεί και πέρα Φούλαμ και Νιουκάστλ είναι σε δύσκολη θέση ενώ λίγο πιο πάνω βαθμολογικά είναι αρκετές ομάδες και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Τσέλσι – Γουέστ Μπρομ, Λιντς – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ – Λίβερπουλ.

Στην Bundesliga δεσπόζει αυτή την αγωνιστική το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην Λειψία και την Μπάγερν που αναμένεται να κρίνει πολλά όσον αφορά την ομάδα που θα κατακτήσει τον φετινό τίτλο. Η ομάδα του Μονάχου είναι στην 1η θέση με 61 βαθμούς, στο μείον 4 η Λειψία η οποία αν κερδίσει θα φτάσει σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο, σε περίπτωση όμως που κερδίσει η Μπάγερν όλα θα έχουν κριθεί.

Ένα ακόμα ενδιαφέρον ματς είναι αυτό της Ντόρτμουντ με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν μια θέση στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας ενώ στα υπόλοιπα ματς έχουμε Άουγκσμπουργκ – Χόφενχαϊμ, Λεβερκούζεν – Σάλκε, Μάιντζ – Μπίλεφεντ και Γκλάντμπαχ – Φράιμπουργκ.

Στοιχηματικα θα αναλύσουμε τις αναμετρήσεις Ντόρτμουντ–Άιντραχτ και Λέστερ–Μάντσεστερ Σίτι.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button