Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Στο χέρι» του Ζαγοράκη το μέλλον του Φαν’τ Σχιπ

Εθνική Ελλάδας: Ο Ζαγοράκης αποφασίζει για Φαν’τ Σχιπ! Όλα ανοιχτά για το μέλλον του.

Εθνική Ελλάδας: Ο Ζαγοράκης αποφασίζει για Φαν’τ Σχιπ! Όλα ανοιχτά για το μέλλον του.

Η προσδοκία που «γέννησε» το 1-1 στην Ισπανία δεν άργησε να γίνει σκληρή ποδοσφαιρική πραγματικότητα με αντίπαλο την Γεωργία. Ξημερώματα Πέμπτης!

Στο Electra Palace με φόντο τον Θερμαϊκό, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της ΕΠΟ, Θόδωρος Ζαγοράκης έχει meeting με τον Τζον Φαν’ τ Σχιπ. Παρόντες και 4-5 μέλη της ομοσπονδίας. Η βάση της συζήτησης που κράτησε μέχρι τις 3 το πρωί κινήθηκε στο αγωνιστικό «τις πταίει».

Σίγουρα, υπήρξε ανταλλαγή απόψεων και για το κομμάτι των αποφάσεων σε πρόσωπα και το κλίμα στα αποδυτήρια. Η αλήθεια, βάσει πηγών μας, είναι διαφορετική. Ο Ολλανδός προπονητής μαζί με τους βοηθούς του, Ααρον Βίντερ και Μιχάλη Βαλκάνη κοστίζουν ετησίως στο ταμείο της ΕΠΟ πάνω από 1 εκατ. ευρώ.

Και μάλιστα με κλειστό συμβόλαιο μέχρι το 2022. Μείζον θέμα από την στιγμή που δεν υπάρχει ανταποδοτικότητα (σ.σ.: και άμεση δυνατότητα αποζημίωσης) και η Εθνική Ελλάδας δεν τερμάτισε καν 1η στον όμιλο του Nations League. «Παρακολουθούμε όλους τους εν δυνάμει παίκτες της Εθνικής κάθε εβδομάδα…», έχει εκστομίσει πολλάκις, ο 57χρονος προπονητής.

Επί του πρακτέου, όμως, στο δεύτερο ημίχρονο με την Γεωργία δεξιά πλευρά ήταν οι Μαυρίας, Λημνιός που είναι παντελώς άπραγοι σε συλλογικό επίπεδο! Μπορεί να βάλαμε το αυτογκόλ-συγκυρία από την πλευρά τους, αλλά «φάγαμε» και το 1-1 από δεξιά.

Μία ακόμη αντίφαση από τον Φαν ΄τ Σχιπ που συν το χρόνω μπορεί να «κερδίζει» σε προπονήσεις, επικοινωνία, αλλά «χάνει» σε αποτελεσματικότητα στο γήπεδο και σε επαφή με τις προσωπικότητες.

Όπως έγινε καλώς ή κακώς με τους Σιόβα, Μανωλά και Παπασταθόπουλο. Όπως πάει να δημιουργηθεί με τον Τσιμίκα και στο κομμάτι διαχείρισης με την απουσία αγώνων του με την Λίβερπουλ. Ο Ζαγοράκης πλέον έχει λόγο. Ο Ζαγοράκης πλέον έχει και τον χρόνο μια και τα επόμενα επίσημα ματς είναι τον Σεπτέμβριο. Ιδού, η Ρόδος…

+ Ο Φαν’ τ Σχιπ σε 17 αγώνες του στον πάγκο της Εθνικής έχει σημειώσει 8 νίκες.

+ Στο 1,5 χρόνο που βρίσκεται στον πάγκο της Ελλάδας, ο Ολλανδός έχει καλέσει 47 παίκτες!

Πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button