ΓενικάΝέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Athens Alive: «Ενδιαφερόμαστε σε όποιον και αν ανήκει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός»

Κανονικά συνεχίζουν τη προσπάθεια τους για την υλοποίηση του πρότζεκτ στο ΟΑΚΑ οι άνθρωποι του κονσόρτσιουμ, όπως τόνισε ο εκπρόσωπος της Red Stone, Μαρκ Αλεξάντερ

Τη πρόθεση τους να πετύχουν τη συμφωνία με την ελληνική κυβέρνηση ξεκαθάρισε ο Μαρκ Αλεξάντερ με δήλωση του στην Livesport.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι αυτή η προσπάθεια είναι ανεξάρτητη από το ενδιαφέρον του Πιέγκμπονσαντ για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία όπως τονίζεται στη δήλωση είναι ευπρόσδεκτη με οποιοδήποτε καθεστώς.

Αναλυτικά η δήλωση του Μαρκ Αλεξάντερ για το Athens Alive στην Livesport:

«Το Athens Alive θα παραδώσει χώρους πολυτελείας, γραφεία, πάρκα, χώρους άθλησης, εμπορικά καταστήματα και θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας, με τους συνεπακόλουθους φόρους και εισοδήματα.

Η κυβέρνηση θέλει τόσο πολύ το πρότζεκτ, όσο οι Έλληνες πολίτες και το κονσόρτσιουμ. Εργαζόμαστε σκληρά με την κυβέρνηση για να υλοποιήσουμε αυτό το όραμα για την Ελλάδα, την Αθήνα και τις αθλητικές ομάδες.

Περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί με τον Παναθηναϊκό. Εμείς ενδιαφερόμαστε ακόμα. Ένα πράγμα είναι βέβαιο: το Athens Alive θα δημιουργήσει ένα υπερσύγχρονο σπίτι για τον σύλλογο και τους οπαδούς, διασφαλίζοντας το μέλλον του για δεκαετίες. Αυτή είναι η αδιαμφισβήτητη αλήθεια, σε όποιον και αν ανήκει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός».

πηγή: sport-fm

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button