Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Απάντηση Λίλαρντ στους haters: «Στα 35 μου θα έχω 400 εκατομμύρια και την καλύτερη ζωή» (pics)

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ είχε την απάντηση... έτοιμη στους επικριτές του όσον αφορά το γεγονός ότι δύσκολα θα κατακτήσει κάποιο πρωτάθλημα. ΝΒΑ

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ είχε την απάντηση… έτοιμη στους επικριτές του όσον αφορά το γεγονός ότι δύσκολα θα κατακτήσει κάποιο πρωτάθλημα. ΝΒΑ

Ο σούπερ σταρ του πρωταθλήματος και των Πόρτλαντ Μπλέιζερς δεν άφησε ασχολίαστες τις αναρτήσεις των… haters οι οποίοι του έλεγαν ότι δεν πρόκειται να φορέσει δαχτυλίδι πρωταθλητή.

Συγκεκριμένα ένας από αυτούς, θέλοντας να συνδυάσει και το γεγονός ότι ο «Dame» έχει κυκλοφορήσει τη δική του μουσική, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εδώ είναι τα επόμενα soundtracks για σένα: Ανήκω στον Κάρι, Όχι δαχτυλίδια, Είμαι υπερεκτιμημένος, Όχι Τελικοί, 10-0» με τον Λίλαρντ να απαντάει: «Θα έχω 400 εκατομμύρια δολάρια πριν από τα 35 μου χρόνια. Τέλος των soundtracks. Μόνο στα παιδιά μου ανήκω».

 

Κάποιος άλλος έκανε λόγο είπε ότι «είμαι χαρούμενος για σένα αδερφέ, αλλά το πρωτάθλημα δεν αγοράζεται. Τι είπε ο Λίλαρντ«Γεγονός. Όμως όταν θα σταματήσετε να ανησυχείτε για μένα ως μπασκετμπολίστας, εγώ θα ζω την καλύτερη ζωή μαζί με την οικογένειά μου. Δεν θα σας σκέφτομαι καν».

 

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button