Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Ενδιαφέρεται για Μπάρκα ο ΠΑΟΚ!»

Δημοσίευμα από την Σκωτία, κάνει λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Βασίλη Μπάρκα!

Δημοσίευμα από την Σκωτία, κάνει λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Βασίλη Μπάρκα!

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Σκωτσέζοι στο “thecelticbhoys.com”, η ΑΕΚ αρχικά είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για να αποκτήσει με την μορφή δανεισμού τον Έλληνα τερματοφύλακα ο οποίος όμως επιθυμεί να συνεχίσει στο εξωτερικό.

Μάλιστα το δημοσίευμα, τονίζει πως ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση για να τον αποκτήσει με την μορφή δανεισμού.

Αναλυτικά:

«Αν και δεν είχε αποδώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φέτος, δεν φαίνεται να υπάρχει έλλειψη ενδιαφέροντος για τον Μπάρκα. Η Σέλτικ πιστεύεται ότι έχει ήδη απορρίψει μια προσέγγιση δανεισμού από τον πρώην σύλλογό του, την ΑΕΚ.

Όπως σημείωσε η Daily Record υπάρχει περαιτέρω ενδιαφέρον γι ‘αυτόν από την Ελλάδα, καθώς ο ΠΑΟΚ, ετοιμάζει κίνηση για την απόκτηση του ως δανεικός .

Εξακολουθεί να υπάρχει ελπίδα ότι ο Μπάρκας θα μπορούσε να βρει τον καλό του εαυτό και να εδραιωθεί στην πρώτη ομάδα της Σέλτικ.

Αυτό θα μπορούσε να ξεκινήσει με την άφιξη ενός νέου προπονητή τους επόμενους δύο μήνες. Ας ελπίσουμε ότι όλοι θα ξεκινήσουν από το μηδέν και αυτό θα μπορούσε να δώσει στον Μπάρκα την ευκαιρία να δείξει γιατί οι Hoops αποφάσισαν να τον υπογράψουν για 4,5 εκατομμύρια λίρες το περασμένο καλοκαίρι».

πηγή: NovaSports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button